Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Потресаващ случай на жена, която роди, докато се намира в кома повче от 10 години

януари09/ 2019

Потресаващ инцидент със сексуално посегателство разтърси Америка-Жена, намираща се в кома повече от 10 години, роди бебе в хоспис в Аризона. Властите разследват случая, а родители на другите пациенти в хосписа настояват истината да излезе наяве.

В „Хасиендатата на ужасите” доскоро камери липсват, но след инцидента, мерките за сигурност са затегнати.

Мъжете от персонала вече нямат право да са в стая на пациентка без присъствието на трети човек.

Така и не става ясно как никой от персонала не е разбрал за бременността на пациентката. Разследващи от Флорида разказват и за други подобни посегателства, при които виновникът е установен чрез ДНК тест.

От хосписа обявиха,  че съдействат на разследващите за откриване на насилника. А каква ще е съдбата на новороденото все още не е ясно. Според официалния уебсайт в хосписа могат да бъдат настанени 58 души. Повечето от тях са изцяло неподвижни и с тежки мозъчни увреждания, съобщава Нова телевизия.

Бивши служители разказват за предишни инциденти с участието на персонала. При един от тях група медицински сестри били заварени да обсъждат вулгарно гениталиите на пациент в безпомощно състояние.

„Бедният човек просто е лежал там и не е могъл да каже каквото и да било, нито да се защити. Обсъдихме дали трябва да докладваме случая, но директорът удари с юмрук по масата и каза: „Не, никой няма да докладва нищо!”, разказват свидетелите.

Днес същият този директор, който заема поста повече от 30 години, вече е подал оставката си.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...