Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Бенките разкриват съдбата ни: Вие маркирани ли сте за успех в живота? – Вижте какво означават бенките по тялото отпред

януари10/ 2019

Вижте как съдбата е белязала бъдещето ви, ако имети тези бенки:

Бенка 1

Животът ще бъде голямо предизвикателство за вас и ще има моменти, когато нещата няма да са лесни . Добрата новина е, че ако бенката е с червен цвят и се появява по- напред от задната, вие ще постигнете лесно пред каквото и предизвикателство да сте изправени.

Бенка 2

Вие сте човек, който е лесно може да се потисне.

Не забравяйте да поемете дълбоко дъх всеки път, когато чувствате непоносим натиск от вашите близки.

Бенка 3

Вие сте популярни и ефективни и животът ви е едно предизвикателство след друго. Не ви липсват работа и сте много активни в търсенето на социални събития. Това е може би, защото има вероятност да притежавате висока позиция с отговорности.

Бенка 4

Бенка в близост до средата на предната част на гърдите тук показва, че вие ​​трябва да бъдете внимателни за своите хранителни навици, особено ако бенката е черна и видна. Освен това, ако бенката е светъл цвят, това означава, че вашият съпруг / съпруга ви обича много.

Бенка 5

Бенка на горната гърда предполага щастлив живот с няколко притеснения. Но вие трябва да се грижите за здравето си, когато сте във вашите петдесет години.

Бенка 6

Това е знак за много амбициозен човек с големи мечти. Ако има и други индикации за успеха на вашата длан, може да се увеличи ефекта до голяма известност.

Бенка 7

Бенка тук подсказва, някой, който е щедър и мил по сърце. Вие сте почтен и честен при провеждане на бизнес.

Бенка 8

Бенка на стомаха означава човек, който има всичко, което поиска, животът ви ще бъде безпроблемен и безопасен. Това е една много щастлива бенка и е по-добре, ако е малка.

Бенка 9

Бенка на корема означава че ще се ползвате с голям късмет и богатство. Колкото по-малка е бенката, толкова по-добре, но тя трябва да бъде тъмна и ясно видима. Ако докосва пъпа, ще се издигнете ще станете сериозно богати.

Бенка 10

Човекът, който намира бенка тук, ще бъде благословен с много деца.

Бенка 11

Бенка тук ви предлага да са благословени с послушни деца, които ще ви донесат много щастие. Те ще ви накарат да се гордеете с тях.

Бенка 12

Бенка тук ще донесе много добро състояние. Всичко ще се движи гладко в живота ви и ще има и неочаквани постъпления. Когато бенките тук се появяват като двойка, те показват изключително добра съдба .

Бенка 13

Ако имате една бенка в близост до двете страни на долната част на коремната област, означава, че ще имате красив съпруг или красива жена. Вие самият също ще бъдете благословени с добър външен вид .

Бенка 14

Бенка в близост до мишниците е знак за добър късмет състояние за мъже. Ако бенката е скрита дълбоко в подмишницата, това означава, че ще се постигне висок ранг в живота.

Бенка 15

Бенка на тази част на ръката показва, че трябва да работите усилено за всичко , което получавате. Вие също може да участвате във физически вид работа .

Бенка 16

Бенка на вътрешната извивка на ръката ви подсказва, че е трудно за вас да получите признание за тежката работа, която вършите. Първи желаните резултати могат да бъдат незначителни.

Бенка 17

Бенка на вътрешната част на ръката предполага че ще боравите с пари през целия си живот, въпреки че парите не е непременно да са ваши. Вие трябва да бъдете внимателни при всичките си финансови операции, тъй като това е предупредителна бенка.

Бенка 18

Бенка във вътрешността на китката означава, че вие ​​обичате да харчите пари и ще е трудно да опазите богатство, ако го имате. Давайте пари за благотворителност и това ще гарантира, че ще имате достатъчно пари за харчене и за раздаване. Когато бенката е от лявата страна, това означава, че паричните потоци ще идват по-бързо, отколкото можете да ги изразходите. От дясната страна, някои казват, че тази бенка привлича поток от пари.

Бенка 19

Бенка, или бенки на вътрешната част на бедрата на мъжете са показател за наследяване на късмет, така че има възможност за вас да наследите състояние от някакъв роднина. На жените, тя предполага, че богатството ще дойде от вашите собствени усилия.

Бенка 20

Бенките на долната част на крака не са толкова добър показател, тъй като те предполагат, че ще има трудности и страдание, които трябва да изтърпите в живота си .

Бенка 21

Бенките близо до предната част на краката на един човек означават живот, изпълнен с пътуване, както за удоволствие, така и за работа. Ако бенката е малка и е една точка , тя предполага щастие в пътуването. Когато бенката е твърде голяма, тя предполага, че пътуването носи проблеми.

Бенка 22

Бенка намерена на основата на врата, понякога може да се посочи един кратък живот, с възможността да бъде силно стресирана . Научете се да се отпуснете .

Бенка 23

Притежателите на тази бенка са натоварени с отговорността да се грижиат за семейството. Но също така е знак, че те ще свършат чудесна работа и ще бъдат добре възнаградени по-късно в живота.

Бенка 24

Тази бенка е човек, който е много страстен с високо сексуално влечение.

Бенка 25

Знайте, че децата ви са в сигурни ръце, ако намерите тази бенка у една жена, тъй като това е жена, която обича децата. Тя също така ще имат голям афинитет към тях.

Бенка 26

Една жена с нестабилни характеристики ще има тази бенка. Тя също така ще има склонност към преразходи.

Бенка 27

Не се доверявайте на тази жена, защото тя е вероятно да не може да пази тайна. Тя не означава никаква вреда, но тя обича да говори … така че се пазете .

Бенка 28

Бенка тук подсказва, че можете да се грижите за парите си, или бихте могли да откриете себе си и да загубите част от трудно спечелените пари .

Бенка 29

Това е една много щастлива жена, която се случва така, че да бъде изключително натоварена. Тази бенка е много надежден показател за просперитет и богатство.

Бенка 30

Това е една много добра бенка, която предполага човек с добър нрав, който третира всички с уважение и който на свой ред е и уважаван.

Бенка 31

С бенка на коляното си, ще трябва да работите изключително усилено, за да успеете в живота .

Бенка 32

Бенката тук показва, че вие ​​не сте много амбициозен човек. Знаейки това, може би е време да започнете да си поставяте цели в живота.

Бенка 33

Тази бенка означава лице, което може да бъде доста безсърдечно.

Бенка 34

Ще откриете, че любовта в живота не тече гладко за вас, ако намерите бенка на горната част на крака си. Но ако тя е с червен на цвят, това означава, че ще имат успешна в живота си любов, а големият проблем е, че сте прекалено флиртаджийски характер, за да се обвържете в моногамна връзка.

Вижте по-долу първата част, където бенките на лицето ще ви разяснят съдбата ви:

Бенките разкриват нашата съдба: Вие маркирани ли сте за успех в живота?

Бенките разкриват съдбата ни: Вие маркирани ли сте за успех в живота? – Вижте какво означават бенките по тялото отзад

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...