Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Ако сте Телец, Дева или Козирог в петък допълнителни доходи или неочаквани пари, Овен, Лъв или Стрелец любовни преживявания

януари11/ 2019

Петъкът ще донесе нападки и атаки от хора, които малко очаквате и ще трябва да се подготвите за защита. Може да се огънете, но не се предавайте и не се поддавайте на манипулации.

Лесно ще се дразните от някои постъпки на децата и близките, но гледайте малко по-философски на нещата и не се впрягайте толкова. В живота винаги има повече неща, които могат да ви накарат да се усмихвате и да бъдете щастливи.

Сигурно е едно-В края на деня ще имате поводи да се радвате. 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще бъде добре да се погрижите за здравето си и за здравословния си начин на живот. Леките здравословни неразположения ще ви покажат слабите ви места, на които ще трябва да обърнете внимание. Денят вещае важен ангажимент или събитие свързано с жена. Това ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и за хармонизиране на романтични отношения, които преживяват някои несъгласия или недоразумения. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете стресова ситуация на работното си място или ще трябва да оправяте нечии грешки и пропуски, без това да става достояние на началството ви. Това ще бъде важен ден за кариерата ви, затова не си позволявайте пренебрежително отношение към професионалните си задължения. В петък са възможни малки допълнителни доходи или неочаквани пари. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък се пазете от илюзии, прибързани или лъжливи обещания и всякакви форми на манипулация. Това е важен ден, в който развитието на някои събития ще изиска от вас мъдри и практични решения и действия. Не е време да изпадате в лошо настроение или депресивни състояния. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще сте лесно избухливи и склонни сами да предизвиквате безсмислени конфликти. Ще възникне момент на напрежение свързано с дете или с млад човек. Това няма да бъде продуктивен ден, затова насочете вниманието си към стриктно изпълнение на ежедневните си задължения. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...