Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Алкална вода: Рецепта за вода, която пречиства от токсини и предпазва от рак

януари11/ 2019

Тъй като не винаги сме в състояние да приемаме само здравословни хранителни стоки и балансирана храна, в организма се създава кисела среда, поради която имунитета ни спада.

Киселинността или алкалността се определят въз основа на pH фактор, а всичко, което е под 7 се счита за опасно за здравето на човека. 

Стойността на pH, която приемаме в тялото е изключително важна заради последиците, които има върху състоянието на организма, така че би трябвало да се опитваме да му предоставим само най-доброто.

Тъй като не винаги сме в състояние за това, тук е алкалната вода , която представлява истинско лекарство , ако искате да се изчистите от токсините и да предотвратите появата на рак.

Ето как можете сами да направите този еликсир на здравето по много прост начин!

Необходими съставки:

2 литра бутилирана вода
1 лимон (за предпочитане био)
1 чаена лъжичка сол – Хималайска

Процедура:

Просто вземете чист стъклен буркан и го напълнете с вода. Добавете лимон, който преди това сте нарязали, а не изцедили. Ако не използвате био лимон, отстранете кората.

След това добавете солта, затворете съда и оставете съдържанието да престои около 12 часа при стайна температура.

Употреба:

Сутрин на празен стомах изпийте 3 чаши алкална вода. С такъв старт на деня, тялото ще ви бъде благодарно, а положителните ефекти е невъзможно да не ги забележите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...