Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

С пиене на топла вода и този режим е загубила цели 18 кг за две седмици

януари12/ 2019

Това е диета, която измислила фармацевтката Сумико и нейният съпруг Хитоши и отслабнала с нея цели 18 кг . Най-важното е сутрин да ядете банани и през деня да се пиете топла вода, а резултатите ще бъдат видими само за две седмици.

За закуска можете да изядете повече от един банан, но не да преяждате. Ако по някаква причина не можете да ядете банани, заменете ги с всякакви друго плодове.

 Ако все още сте гладни, изчакайте 15 минути, така че ако продължавате да чувствате глад изяжте нещо, което искате, но в малки количества.

За обяд и вечеря се яде нормално. Препоръчва се да не вечеряте след 18 часа.Няма специални правила около обяд и вечеря в тази диета, няма забранени храни, но е важно да избягвате пържени храни и да не се преяждате. Уникалната напитка, която трябва да пиете преди хранене е хладка вода на малки глътки.След 15 часа можете да изядете някакъв десерт, като например шоколад или бисквити, въпреки че най-препоръчително е това да бъде някакъв плод.

 

Примерно меню:

Закуска : банани, грейпфрут, чаша зелен чай 

Обяд : 2 твърдо сварени яйца, голяма мешана салата с моркови, броколи, лук, домати и маруля

Следобедна закуска : кисело мляко с шепа ядки 

Вечеря : пилешки гърди, сварени моркови или картофи

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...