Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Дебелото ми черво се беше задръстило с токсични отпадъци, но с тази бабина смес изчистих и последния токсин от него

януари12/ 2019

Рецептата на руския лечител Андрей Кутузов ще ви помогне нежно да изчистите дебелото черво от токсичните отпадъци

Доказано е, че дебелото черво би могло да бъде обект на някои много неприятни заболявания. Много хора по целия свят страдат от хроничен запек, синдром на раздразнените черваи други чести проблеми, свързани с храносмилателната система.

Ние всички знаем, че дебелото черво има отговорната задача да премахва отпадъците, което значи, че това е изключително важно за всеки, който иска да се радва на едно добро и продължително здраве.

Трябва да знаете, че има начин, благодарение на който може да помогнете на дебелото черво да се освободи без проблем от всичко излишно.

Днес ви предлагаме рецептата на руския лечител и автор на няколко популярни книги за лечение с природни средства Андрей Кутузов.

Лесно може да приготвите тази вълшебна смес у дома, която да гарантира здравето и чистотата на дебелото черво

Този мощен и извънредно ефективен домашен препарат за почистване на дебелото черво може да ви помогне да се освободите от токсините в тялото, които биха могли да допринесат за вашия дискомфорт, а също така предлага и естествено освобождаване от запека.

Дебелото черво е необходимо да се почиства и заради теорията за самоотравяне. Неразграденото месо и други храни причиняват образуването на слуз, която произвежда токсини и отрови. Тези токсини предизвикват умора, главоболие, повишаване на теглото и нисък разход на енергия.

 

Вие се нуждаете от следните съставки:

1 ябълка
1 чаена лъжичка мед (за сладост)
1 чаена лъжичка семена от чиа
1 чаена лъжичка ленено семе ия)
1 чаша вода

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – толкова е просто! Предварително трябва да накиснете семената от предната нощ. След това сложете в блендер всички съставки, без чията. Разбъркайте. прибавете чията и продължете да разбърквате, приблизително пет минути.

Напитката ви е готова. Пие се всяка сутрин, преди закуската и след като сте изпили една чаша топла вода с лимонов сок. Колко време да се употребява? Толкова, колкото е необходимо на вашия организъм.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...