Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Безкрайно тъжни новини за състоянието на Алекс Сърчаджиева

януари19/ 2019

Съсипаната от смъртта на мъжа си Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева била под неотлъчните грижи на близката си приятелка Денислава, която е лекар по професия.

Докторката бдяла денонощно над опечалената актриса и ѝ помагала да се грижи за дъщеричката ѝ от Иван – второкласничката София.

Денислава спяла в апартамента на Александра и Иван, защото след като издъхнал, Сърчаджиева се страхувала да нощува сама.

Освен това я отменяла във всички битови занимания, а в първите дни след кончината на екранния Васко да Гама от село Рупча вдигала личния ѝ телефон, защото звънял непрестанно.

Д-р Денислава Ангелова всъщност се запознала с Алекс покрай Иван. Нейните родители били изключително близко приятелско семейство с актьора, а във времето тя успяла да създаде топли отношения с половинката му.

Лекарката, която се занимава с благотворителни инициативи и е провъзгласена за баронеса, съдействала много с познанствата си из високите етажи на докторската гилдия и по време на борбата за живота на Ласкин, която водеха специалистите във ВМА. Другият човек, който давал кураж на скърбящата Сърчаджиева, била вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела, пише Пик. Именно тя и д-р Ангелова бяха неотлъчно до Алекс и по време на поклонението на Ласкин и придържаха едва стоящата на краката си актриса да не се свлече на земята.

Те ѝ помогнали и да разговаря с дъщеричката си за смъртта на татко ѝ, а сега се грижели да не пострада и нейното здраве заради силния стрес, който преживявала. Само за месец Сърчаджиева се стопила почти наполовина от тревоги. Зрителите си спомнят, че в началото на последния сезон на „ВИП Брадър“, на който тя бе водеща през миналата есен, Алекс се бе закръглила. От бузките и свежия ѝ вид не е останал и помен и седмици наред тя преживявала на вода и успокоителни хапчета.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...