Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Вегетарианката, която започна да яде месо и се разкраси до неузнаваемост

януари31/ 2019

Много пъти сме чували истории за това как хората преминават на веганска диета или стават вегетарианци. Всички те излизат с хиляди аргументи в подкрепа на теорията, че яденето на месо бавно убива човечеството. 

Дори не подозирате какво може да се случи с организма ви, ако ядете чесън всеки ден 

Всички те ни уверяват, че са станали по-щастливи, по-красиви и по-трайни.

Това момиче обаче направи обрат.

В продължение на четири години Кристел консумира растителна храна, но отново реши да яде месо. 

Кристел публикува видеоклипове в канала на YouTube под псевдонима KasumiKriss. И сега бившата вегетарианка реши да сподели с абонатите резултатите, получени от диетата, обогатена с храни от животински произход. 

Отслабнете светкавично с този плод, който пази от рак!

Пред вас са снимки преди и след това. Ефектът е впечатляващ и донякъде изненадващ. През последните години месото и храните с животински произход на подложени на обструкция. През последните 4 години Кристел е била вегетарианка. 

Тя, подобно на много съвременни млади хора, стана жертва на анти-рекламата  на месо. Момичето е пробвало върху себе си „прелестите“ на растителната храна и в един момент забелязва, че външният й вид е далеч от идеалния.

Решава да проведе експеримент и три седмици яде висококачествено говеждо месо. Това време беше достатъчно, за да може кожата на лицето да се отърве от червените петна и бледността. 

Освен това, Кристел отново почувствала прилив на жизнени сили в тялото, тя лесно започна да вдига тежки неща и осъзна, че усещането за „безжизненост“ и летаргия е останало в миналото.

Защо според вас веганите предпочитат да крият истинското състояние на нещата и да уверят всички, че животът им е станал много по-добър след като се откажат от месото?

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...