Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 16, 2019

Ако сте Овен, Лъв или Стрелец в сряда интересно преживяване, ако сте Рак, Скорпион и Риби приятни емоции

февруари06/ 2019

Хороскопът за сряда ще донесе много нови изпитания на нервите и нови запознанства, с които трябва да внимавате, защото може да се окажат фалшиви. Възможно е да бъдете въвлечение в клюки и интриги, които ще ви попречат на нормалното развитие на деня.

Ще имате среща с по-млада жена, която може да ви помогне безкористно през деня със задачите, които са пред вас. Ще имате приятни моменти вечерта със семейството си, като шансовете за интересна изненада са големи.

 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда избягвайте разчитате на информация от непознати хора. Ще бъдете обект на нечии опити за въвличането ви в една интрига или манипулиране на действията ви. В личния си живот може да имате интересно преживяване. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще преживеете конфликт, който няма да ви изненада. Сряда ще бъде благоприятен ден за планиране на важни за вас неща. Днес разчитайте повече на собствената си интуиция и на житейския си опит.  

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще правите планове свързани с пътуване или с хора от различни дестинации. Днес избягвайте разговори свързани с пари, тъй като те няма да ви донесат очакваните резултати. В сряда ще имате причина да преосмислите свои планове за следващите дни до края на седмицата. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще преживеете приятни емоции свързани с приятели или роднини. Това ще бъде благоприятен ден за планиране на бъдещи действия на база преживян житейски опит. Събития от миналото ще повлияят на решения или планове свързани с имот или вид имущество, с които ще се ангажирате в сряда. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...