Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 16, 2019

НА ДЕСЕТИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН ТОЙ ВИДЯ ЧЕРНА ТОЧКА НА КРАКА СИ. ДВЕ СЕДМИЦИ ПО-КЪСНО БЕШЕ МЪРТЪВ. НЕ Е РАК, ЕТО СНИМКИ

февруари06/ 2019

Момченцето Кит Пирс едва бе отпразнувало 10-годишния си рожден ден.

То си хапна торта, смееше се със своите приятели и разопаковаше подаръците.

Но точно месец по-късно на крака му се появи странен оток, в центъра на който се образувало петно, сякаш нарисувано с маркер.

Седмица по-късно, след няколко визити при семейния лекар, Кит започнал да се оплаква от силни болки в крака.

Крайникът силно отекъл и момчето веднага било прието в клиника за неотложна помощ. В същото време странното тъмно петно в средата на отока придобило много зловещ вид. 

Лекарите решили, че това е бързо развиващо се раково образувание, докато майката на Кит се опитвала да им каже, че нещото прилича на ухапване от паяк. Медиците обаче толкова са се били притеснили от черното петно, че прости игнорирали другата възможност. Било назначено лечение със силни антибиотици. 

Два ни по-късно лекарите дошли до извода, че си имат работа със силен сепсис. Те се опитали да спасят момчето с операция по спешност, но детският организъм не успял, да се справи: Кит повече не се събудил, пише Блиц. Съдебните медици стигнали до извода, че причината за смъртта на детето е било ухапване от паяк -отшелник, който е довел до тежки усложнения. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...