Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Разтревожена майка: Държах го в ръцете си и не можех да се примиря, че моето бебе умира от неизлечима болест-Ето какво се случи обаче!

февруари06/ 2019

Малкият Харисън е доказателство, че чудеса има! Неговите родители са щастливи, когато се появил на бял свят, но скоро тяхното щастие се превърнало в огромна тъга, когато за кратко време разбрали, че се е разболял от менингит – смъртоносна болест, която уврежда мозъка. Лекарите за съжаление не давали много надежда, че бебенцето ще оцелее, предвид това, че е малко и не може да се пребори с тежката болест. С тежка мъка и неописуема болка, решили да изключат от апаратите за дишане.

Въпреки това, малкият Харисън изненадал родителите си, когато, въпреки че го изключили от уредите той не престанал да диша, а дишал самостоятелно.

– Държах го в ръцете си и не можех да се примиря с факта, че моето малко бебе умира. Но двадесет минути по-късно продължаваше да диша, а състоянието му се нормализира и ставаше все по-стабилно, казва Саманта, майка му през сълзи.

Малкото бебе след шест месеца побеждава менингита и сега е здраво и весело бебе.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...