Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Ако сте Телец, Дева или Козирог в четвъртък важен успех, Близнаци, Везни или Водолей важен разговор

февруари06/ 2019

Четвъртък ще бъде изключително интересен ден, който ще бъде подплатен с емоции и нови идеи и възможности за част от зодиите, които в края на деня ще се поздравят и с нови предложения, които ще им удадат възможност да започнат свой бизнес и да са независими и самостоятелни личности. Земните зодии обаче ще трябва да избягват конфликтите и да се държат малко по-дистанцирано с хората, които не познават, защото не са наясно, какво могат да мислят! Трябва също така да се пазят от клюки, които така или иначе ще възникнат , но те ще трябва да не им обръщат внимание ., ако искат кр.люките да изгубят силата си, в противен случай ще ги дестабилизират психически, което е и целта им.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък приоритет ще ви бъде разрешаването на домашните ви проблеми.

Възможно е да имате контакти с хора или институция свързани с различни дела, които имате да свършите с вид собственост, която притежавате. Постарайте се да избегнете всякакъв конфликт в дома си. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък може да ви ядоса една лъжа или интрига. Ще бъде добре да избягвате конфликтни или злобни хора. Като цяло днес ще имате един успешен и продуктивен ден, затова фокусирайте вниманието си към важните ежедневни задачи в дома и в работата ви. В четвъртък ще възникнат нови възможности за развитие на вашите дела или за постигане на важен успех. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък събитията ще ви покажат, че трябва да поемете контрола върху важните неща в живота си. По-голямата ви ангажираност в работата, не трябва да дава негативно отражение на семейните ви дела. Денят вещае важен разговор или събитие свързано с жена от кръга ви приятели. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък използвайте шансовете си за градивни дела. Днес ще преживеете приятни моменти свързани с момиче или с млада жена. Ще имате интересни сънища, които ще се опитате да разгадаете. В четвъртък избягвайте лоши думи или обиди. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...