Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Хороскоп за 7 февруари-СКОРПИОН Хубави възможности, КОЗИРОГ Благоприятна за реализация

февруари06/ 2019

Спорен и доста ангажиращ ще бъде този четвъртък. За мнозина това се отразява в множество неотложни ангажименти, с които просто трябва да се заемете сега.

Започнете своевременно, ако искате да ви стигне времето за всичко!
 

Хороскоп за утре ОВЕН
 Начало на нов етап
Денят ще благоприятства намеренията ви, независимо, че са възможни и изненади. Четвъртък предоставя много добри възможности за реализация на вашите финансови цели, както и такива за планиране на бъдещи съвместни ангажименти.

За някои представители на Овен денят ще е по-напрегнат във взаимоотношенията с деловите партньори.
 

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ 
Пълна сполука
Планираните от вас промени изискват подготовка и вие добре го съзнавате. Хубав ден с изключително добри показатели за действия и контакти в деловата сфера, чрез които ще си осигурите не само предстоящ успех, но и стабилна реализацията за продължителен период. Инициативни сте и това ще е добър коз при осъществяване на срещи с вашите партньори от бизнеса. 

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ 
Постигане на целите
 С добрата си форма налагате по-ускорено темпо на работното място и в личните си дела. Близнаците демонстрират изразителна активност, съчетана със значителна емоционалност, която често се изразява под формата на себеналагане при осъществяването на делови контакти или в пряката професионална активност. Проявете повече толерантност и не се безпокойте за успеха си.
 

Хороскоп за утре РАК 
Повишено напрежение 

Нужна ви е повече отдаденост към работата, за да овладеете изоставането и да постигнете резултатите, които желаете. Доста напрегнат ден, през който представителите на Рак отчетливо се делят на няколко групи. Най-многобройна е групата на тези от зодията, у които напрежението е повишено, а причините за това са различни. В случая става въпрос за дразнение поради неоснователно забавяне на дела.
 

Хороскоп за утре ЛЪВ 
Добри възможности за успех
          Бизнесмените ще отбележат финансов успех, за който са положили немалко усилия. Голяма част от Лъвовете ще се заемат с дребни ангажименти, а резултатът от тях едва ли ще ви задоволи. Далеч по-ефективно ще е, ако определите деня за контакти. Истината е, че някои от разгововорите ви ще преминат вяло и скучно. Ще има естествено и ползотворни контакти.
 

Хороскоп за утре ДЕВА
Засилена нервност
           Оживлението при вас е видимо, и в професионалните и във финансовите ви дела хоризонтите са обозрими. Външните обстоятелства предизвикват различни ефекти у представителите на зодията, които може да се определят като апатия, сърдитост и неудобства, а в някои случаи и агресивност. Продължите ли да поддържате в активност някое от тези състояния, четвъртък едва ли ще ви допадне. 

Хороскоп за утре ВЕЗНИ 
Ярка емоционалност
           Използвайте предложените ви възможности, каквито и усилия да ви струва това. Като възможности четвъртък е надежден за реализация на целите на Везните, но за мнозина този ден ще започне нервно и с повишено чувство за критичност, което не е добър показател. Ако не преодолеете душевния си мир, денят ще е неприятен.
 

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Хубави възможности
           Работата ви върху ново за вас начинание ще доведе до добри резултати и това ще ви обнадежди да продължите. Ден с много добри възможности за реализация на лични и делови цели. В разговор с колеги от службата ще останете изненадани от новина, а тя в много случаи се отнася до предстоящи промени. На някои едва ли ще им допадне, въпреки че  измененията ще са достатъчно благоприятни.

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Емоционална превъзбуда
           Въпросите, които ще решавате днес ще ви направят по-забързани, делови и категорични. През този ден Стрелците следва да положат повече усилия за да овладеят импулсивната си природа и да не достигат до крайности. Изпълнението на тази препоръка не е за пренебрегване, особено ако сте делово ангажирани. Естествено е, че несдържаността застрашава взаимоотношенията.
 

Хороскоп за утре КОЗИРОГ 
Благоприятна за реализация
            Ще ви бъде по-леко и спокойно, ако споделяте с близките си проблемите, стоящи пред вас. Четвъртък е доста благоприятен за постижения в деловата сфера и за осъществяване на лични цели. Пътуванията, контактите, обширните дискусии по делови въпроси или теми са характерни за преобладаващата част от Козирозите. Излишно би било да спорите с партньори от бизнеса.

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ 
Много добри постижения
            С реален поглед върху събитията, ще работите за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. За всички Водолеи, които са решили да реализират някаква материална цел или да посветят достатъчно време на контакти в обществото, четвъртък е твърде благоприятен за желани постижения. Бизнесмените ще достигнат стабилен успех. 
   Хороскоп за утре РИБИ 
Труден ден
            Този ден е доста натоварен за повечето от вас и вероятно ще подхождате твърде емоционално към ангажиментите си. Рибите се намират в центъра на динамична ситуация, която предизвиква мощен сблъсък на разнородни сили, свръхнатоварване и неимоверен психологически натиск. В обкръжението на тези обстоятелства реакциите са неорганизирани, а загубата на точния ориентир ще  е негативното следствие.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...