Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

8 начина да напълните къщата с положителна енергия! Ще постигнете щастие и хармония

февруари11/ 2019

Всичко, което искаме, за да запълни дома си с позитивна и спокойна енергия.

Не е изненадващо, че най-често задаваният въпрос от майсторите на Фън Шуй е „Как да почистим дома си от негативна енергия?“

Въпреки, че Фън Шуй, има стотици начини да се отървете от нежелани енергии, има един основен набор от практики, които ще ви позволи не само да почистите дома си, но и постоянно да поддържате положителна енергия в него.

А положителна енергия ще ви даде по-малко стрес, добро здраве, изобилие, лекота и творческо вдъхновение. Използвайте тези техники, когато почувствате, че сте останали затънали в отрицателна светлна, объркани или просто не се чувствате добре, за да се подобрите с енергийния баланс.

Останалата част от тази практика може да се извършва ежедневно, ежеседмично или толкова често, колкото искате. Можете също така да се адаптирате към своите нужди.

Практически съвети да се отървем от негативната енергия.

1. Формулиране на план.

Вашият ясно решение да се отървете от лошото настроение или объркване (или всеки друг мощен положително решение) върши чудеса!

2.

Бързо почистете с прахосмукачка.

Това ще се разпръсне в застой на енергия в дома си.

3. Почистете прахта.

Почистването от прах подпомага постигането на по-голяма яснота и умствена концентрация, стимулира спонтанна енергия като метал. За ефективно прахопочистване, най-добре е да се използва екологично чист микрофибърна кърпа!

4. Почестване с билки.

Запалете пръчици от градински чай или тамян (сандалово дърво,  или ваш избор), за да изчистите въздуха с дим.

5. Изтупайте възглавницата.

Това е един лесен начин да се даде живот на дивани, столове и легла.

6. Пляскайте с ръце в ъглите.

Обиколете стаята в кръг, пляскайки с ръце, за да се събуди енергията.

7. Почистете тоалетната чиния и я затворете.

Лесна за почистване със сода и оцет в равни пропорции (разбъркайте, нанесете на тоалетната, нека седи за около 30-40 минути, изплакнете) подобрява позитивните вибрации в тоалетната.

8. Благодарете.

Запомнете: благодарността = изобилие. Не забравяйте, писмено или устно да изразите своята благодарност за всички малки и големи в живота, за да се привлечете още по-положителни вибрации!

Споделете тази статия с тези, които няма да попречат на положителната енергия в къщата!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...