Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, септември 17, 2019

Пристрастена към солариума едва не убила дъщеря си, заради манията, което има-Ето какво е карала да прави детето си!

февруари12/ 2019

Заради тъмно бронзовия цвят на лицето си, Патриша Kренстил е наречена „изгорялата мама.“ Тази жена стана доста известна през 2012 г., след като бе показана по американски новини. Mедиите разкриват, че Патриша и един ден не може да живее без разходка до солариума.

 Новината за нейната рядка зависимост веднага се споделя в интернет.

Тази майка от Ню Джърси, е изключително пристрастена към получаването на тен, винаги е пораждала много дебати и дискусии, след като медиите съобщиха, че 5-годишната ѝ дъщеря ходила на училище с изгаряния по цялото тяло.

По-късно се оказало, че Патриша карала малкото си момиченце да прави слънчеви бани с нея, въпреки факта, че в Ню Джърси има забрана за използването на солариуми от деца под 14 години.

mama1

„Изгорялата мама“  била арестувана, но по-късно съдът все пак я намерил невинна, защото не намерили достатъчно доказателства за умишлено причиняване на вреда на детето.

mama2

Около година по-късно, след като всички обвинения са оттеглени, Патриша отива в център за рехабилитация на наркомани.

В допълнение към пристрастяване към придобиването на тен, жената имала и други проблеми: пияна се разхождала на обществени места, което водело до чест престой в клиника и развод със съпруга й.

На възраст от 50 години, тя най-накрая успява да преодолее своята жажда за тен и е изпратена отново у дома. Съдейки по изявлението на Патриша в телевизионното шоу, тя успява да намери любим човек и сега тя е наистина щастлива.

mama3

През последните 5 години, Патриша е напълно излекумана от манията си. Тя успява да поддържа популярността си, да участва в различни проекти. Тя се впуска в музиката, играе малка роля във филма за възрастни и да участва в насърчаването на книги за грижа за кожата.

Само погледнете как изглежда сега!

mama4

В момента, Патриша взема активно участие в шоуто на Хауърд Стърн.

mama5

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...