Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Момиченцето, което в училище наричаха „грозница“ – днес лицето й е на всички корици. Вижте я:

февруари15/ 2019

Всички знаем приказката за грозното патенце . Историята на днешната ни героиня звучи точно така.

Родена е на 6 януари 1986 г. в малко село в Башкир.

 Скоро след раждането си, в търсене на по-добър живот, семейството се премества в минното градче Еманжелинск.

Ирина Шейк

Опитвайки се да нахрани семейството си – него, жена и две дъщери, баща й работи от сутрин до вечер в мината. Това се отразило на здравето на мъжа и когато най-малката му дъщеря е на 14 години, той умира от сериозно заболяване. Започват наистина трудни времена.

Ирина Шейк семейство

малката Ирина Шейк

Детството на момичетата никак не е сладко. Поради „необичайния“ им вид, връстниците им често им се подиграват, особено на по-малката Ирина. Едва в края на юношеството тя най-накрая разбира, че високият й ръст и необикновените черти на лицето са голям подарък от съдбата.

Ирина Шейк като дете

Сигурно вече сте се досетили за кого говорим – за супермодела Ирина Шейк .

Ирина Шейк

В училище Ирина често е тормозена. Ярката й външност е причината за обидни прякори като: „върлина“, „кула“ и други подобни. Детето често се връща у дома със сълзи на очи. Нито спорове, нито убеждения, нито разказът за грозното патенце помогнали. Момичето намирало утеха само в свиренето на пиано.

Ирина смята и това, че е левичарка, за недостатък дълго време. Не без помощта на учителите, които постоянно правят забележки за това. 

Момчетата или не обръщат внимание на Ира, или я избрат за обект на присмех. Тя постоянно трябва да доказва, че не е по-лоша от другите. Справя се добре в училище и дори не си помисля, че животът й скоро ще се промени драстично.

супер модел

След училище Ирина най-сетне въздъхва облекчено. Веднага се мести в Челябинск, където вече живее по-голямата й сестра Татяна. По нейния пример бъдещата знаменитост влиза в колеж по икономика и в същото време работи в модно студио. Вече са успели да оценят красотата й.

Чувствайки се уверена, тя се явява на местен конкурс за красота. И … печели! Дълго време Ирина не вярва, че е спечелила короната.

красивата Ирина Шейк

След това Шейк се явява на конкурс за красота в Москва. Изненадващо за всички, непознатото момиче от провинцията лесно оставя съперниците зад гърба си! Гия Джикидзе, която по това време вече „промотира“ повече от един руски модел, веднага забелязва момичето.

Само след няколко седмици Ирина вече работи на престижните подиуми на Европа. И ето че се случва още веднъж! В моделските среди се подиграват със стила на Шейк, липсата на познания по чужди езици, липсата на впечатляващо портфолио.

Ирина Шейк модел

Ирина, стиснала зъби, е решена да следва мечтата си. И скоро тези, които преди това са я осъждали, започват да й завиждат.

Днес Ирина е един от най-популярните и високо платени модели в света.

Ирина Шейк с Роналдо

Ирина не афишира личния си живот. Всеки знае за нейната връзка с футболиста Кристиано Роналдо. Нещата с него не се получават, но красавицата има късмет в любовта с актьора Брадли Купър. През 2016 г. двойката вдига великолепна сватба, а през 2017 г. се ражда дъщеря им.

Ирина шейк и Брадли Купър

Богатите и известните не се раждат такива, това доказва Ирина Шейк. Но историята й е една на един милион. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...