Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юли 16, 2019

5 трика как да се обличаме след 50, за да изглеждаме с 10 години по- млади и да бъдем стилни и модерни същевременно (снимки)

февруари15/ 2019

Годините са само цифра, която няма никакво значение, важно е едиснтвено как се чувствате и какво излъчване имате.

Петдесет и пет или двадесет и пет – няма значение! Всеки от нас иска да изглежда привлекателно и секси в поледите на минувачите. В епохата на съвременната козметология и медицина, възрастта е само фигура в паспорт, който само вие знаете.

Стилна жена след 50

Стилна жена след 50

Със сигурност често чувате, че възрастта е по душа

.

И това е вярно. Въпреки това е много трудно да се поддържа постоянно този младежки дух и да не се обръща внимание на всяка бръчка, която се появява от време на време. 2019 е подготвила за вас няколко уникални тенденции, които ще ви накарат да се чувствате свежи и модерни всеки ден, без да увреждате комфорта си.

Стилна жена след 50

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

 
Класически, класически и отново класически! Това никога няма да излезе от мода. Оставете чифт панталони и леки блузи винаги във вашия гардероб.МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Ако спешно трябва да отидете на бизнес среща или романтична вечеря – класическите панталони и сакото никога няма да ви предадат. Във втория случай, добавете към тях елегантна перлена огърлица или златна гривна и визията ви е готово!

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Една от основните тенденции през последните години е минимализмът . Сдържаност – знак за добър вкус и образование. Предимството на простотата в облеклото е гъвкавостта. Можете спокойно да носите обикновена тъмна пола с бяла риза, за работа, а вечер просто добавете  чифт аксесоари като часовник или модерни обемисти обеци и да получите необичайно впечатляващ образ.
 

2019 е годината на красивите пуловери . Вземете няколко пуловера, за да отговарят на вашия вкус и стил на облекло. Особено популярни са широките плетени пуловери. Те се вписват идеално с дълга пола или дънки. Картината е добре допълнена от остри обувки и елегантно палто.МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Как една жена след 50 г. да изглежда стилна?

Подчертайте женствеността си с елегантни обувки и чанти с необичайни цветове. За женският статут, основната роля в създаването на стилен образ играят необичайните акценти на фона на класически облекла с дискретни цветове.МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Стилно облекло за жени след 50 на първо място трябва да бъде удобно. Комфортът е необходим и важен , защото обичате себе си и сте сами у дома! Изберете мека и приятна на допир тъкан, в която ще се чувствате сякаш в ръцете на любим човек.МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Основната тенденция на 2019 г. ще бъде модните неща от 90-те години . Да, да, тези много лачени якета, панталони, изработени от изкуствена кожа, и най-важното – фиби! Изкарайте от гардероба си старите пластмасови шноли за коса и жълтото лаково кожено яке.МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Не се страхувайте да експериментирате с класическия начин, добавяйки ярки аксесоари към него, като необичайни и големи фиби за коса и ленти за коса.

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

2019 ни донесе класика в стилна комбинация с лъскави, големи аксесоари и дискретни цветове. Водени от тези тенденции, създайте свой уникален образ, в който ще бъдете наистина удобни и ще се почувствате необичайно.

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2019 Г. ЗА ЗРЕЛИ ЖЕНИ

Вашият образ и стил създават не само дрехите . Това е излъчване и женственост, и особено – самочувствието ви. За да развиете това, винаги трябва да обичате и оценявате себе си. Само по този начин ще бъдете най-привлекателни и желани на всяка възраст!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...