Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

3 упражнения за стегнато дупе за 15 минути на ден в домашни условия (снимки)

февруари16/ 2019

Каквото и да си говорим дупето е изключително важна част от женското тяло, в което много мъже се заглеждат. Няма какво да се лъжем- едно стегнато и красиво секси дупе винаги ще е предпочитано от някое увиснало и безформено, затова сме ви приготвили няколко бързи и ефективни упражнения у дома, които ще ви помогнат да създадете дупето- мечта

 

Оказа се, че за да може дамите да се радват на хубави, сексапилни и привличащи мъжките погледи задни части трябва да правят точно три упражнения.

Те обаче трябва да са правилно подбрани и ефективни. 

Ако работите по оформянето на задните си части, трябва да разберете, че редовните клекове няма да постигнат желания ефект.

Най-добрите упражнения за седалището са тези, които използват седалищните мускули. 

 

Общо три упражнения ще ви позволят значително да подобрите фигурата си. Те не само ще укрепят мускулите на дупето ви, но и ще помогнат за изгаряне на излишната мазнина. Всичко, от което се нуждаете за тренировка, е пейка, стол или диванът в дома, леки и средни гири, както и спортна подложка и таймер. 

 

План за тренировка 

Задайте таймер за 5 минути. Правете упражненията едно след друго без прекъсвания между тях. След като направи целия кръг, почивайте не повече от минута. Повторението на целия кръг трябва да е от два до шест пъти. 

Първото упражнение – български клек. Направете 10 до 12 клекове на всеки крак. 

Следващото упражнение е вдигане на краката от опората: 40 пъти с левия крак и 40 с десния.

И най-накрая – глутеос мост на един крак. Трябва да извършите това упражнение поне 80 пъти.

Пробвайте и ще видите как страхотното дупе ще се появи съвсем скоро, споделиха от .blitz.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...