Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, септември 17, 2019

Избръснала си бикини зоната и преживяла ад – Истинска изповед!

февруари19/ 2019

Дейна Седвик, майка на три деца, решила, че е време да се погрижи за своята интимна зона. Тя купила нова бръсначка, за да избръсне слабините си и преживяла най-лошото нещо в живота си. 

С новата бръсначка тя си направила малка драскотина в слабините. Драскотината не зараснала дори след 2 дни, а Дейна не се обръщала голямо внимание, защото знаела, че нейната кожа обикновено се дразни и реагира след епилация, или бръснене.

Въпреки това, гаденето и световъртежите били нещо необичайно, затова отишла при своя семеен лекар, който ѝ предписал антибиотик.

Дейна си дошла у дома и легнала да почине. След няколко часа, в стаята влязла дъщеря ѝ, която била очудена от външния вид на краката на майка си!

(Умишлено не публикуваме снимката, защото е твърде зловеща!)

Резултатите от изследванията показват, че Дейна трябва незабавно да бъде подложена на операция.

– Тя вече нямаше крака, тя приличаше на развалена мърша, обяснява нейният съпруг.
 

Изследванията показват, че Дейна е получила некротизиращ фасцит, сериозна бактериална инфекция, която се нарича още и болнична гангрена . Симптоми на сепси с:

Лекарите не са имали избор и поставянето на Дейна в индуцирана кома за 9 дни било неизбежно, като за това време отстранили гангренозните части от нейните крака.

Нейното тяло се борило и отказали бъбреците ѝ, няколко пъти спряло сърцето. Шансовете за живот са били малки, само 30 процента.

– Когато се събудих от кома и си видях краката увит в бинтове, помислих, че съм преживяла катастрофа, казва Дейна.

Лекарят и казал какво се е случило, че трябва да бъде щастлива, че е жива, че за всичко е виновно бръсненето и че никога повече няма да може самостоятелно да се движи!

Това било през май 2012. С помощта на огромна воля и след 21 операции, днес Дейна може да ходи с помощта на патерици. Инфекцията най-много засегнала бедрата.

Това е история за жена , която не е направила нищо лошо, просто не е успяла навреме да разпознае симптомите на сепсис .

Симптоми за сепсис:

– температура над 39 или под 36

– треска

– учестено дишане

– ускорена работа на сърцето

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...