Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Семките от ябълките борят най- коварната болест на света, а го крият от нас

март14/ 2019

Семките на ябълкит е борят рака: Това са крили от нас до сега!

Повечето хора са шокирани, когато чуят че костилките на черешите и кайсиите, както и семките на ябълките, съдържат известно количество цианид. Въпреки това, последните проучвания показват, че тези семена са точно това, от което имаме нужда, за да се излекуваме рак! Това лекарство от природата е добре дошло!

Макар да е вярно, че съдържат цианид , който е отровен, данните показват, че само консумацията на огромно количество от тези семки, предизвика непоправими проблеми в човешкото тяло.

 

Според едно скорошно австралийско проучване, потреблението на кайсиевите костилки в големи количества (десетки) дневно в продължение на няколко месеца, увеличава шансовете за възстановяване от рак.

За да разберете как работят семената, трябва да ги разглеждате като съединение, което съдържа цианид – амигдалин.

Амигдалинът има четири молекули (бензалдехид цианид и две молекули глюкоза), а причината за тяхната ефективност при лечение на рак е, че раковите клетки привличат амигдалина, тъй като те се нуждаят от глюкоза, но цианидът и бензалдехидът от своя страна елиминират раковите клетки.

 

Ето защо, всеки път, когато раковата клетка се опитва да “яде” глюкозата от амигдалина, тя в крайна сметка умира.

Повечето ракови клетки съдържат ензими, които свързват молекулярно свободния цианид с молекулите на сярата, създавайки безвредни цианиди, които се изхвърлят от организма с урината.

Единствената причина, поради която кайсията не е забранена, е, че тя все още не се рекламира като лек срещу рака. Ако се борите с рак, е силно препоръчително да премахнете от менюто си всички видове захар. Въпреки че семките на кайсиите, както и на ябълките, показват значителни резултати, са необходими още проучвания, за да се направи заключение дали те в действителност лекуват рака.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...