Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Просто паля едно листо в стаята и след няколко минути блажено се усмихвам на резултата!

март15/ 2019

Знаете ли, че странната миризма на дафиновия лист има изключително успокояващ ефект върху всички нас? Въпреки че често се използва в кухнята, той има много други полезни приложения.

Дори гърците в древни времена, признават лечебните свойства на лавровото дрво и  го използват в медицината.

Даф синовият лист се характеризира със силни противовъзпалителни и успокояващи свойства. Това позволява, наред с други неща, срещу епилепсия, или освобождаване и дихателните пътища.

Ако имате високо кръвно налягане , безсъние, или сте стресирани, дафиновият лист може да помогне! Също така се препоръчва за тези, които искат да контролират холестерола!

За да се възползвате от неговите предимства, можете да го консумират в храната, да го готвите във вряща вода или чрез внимателно запалване в една саксия.

След няколко минути, димът постепенно ще се разпространи в пространството, а вие ще забележите веднага, че сте по-спокойни. Имайте предвид,  обаче, да не се отпуснете толкова много, да  пропуснете да изгасите огъня!

Не се колебайте нито една секунда, а запалете дафинов лист, който ще се погрижи за вашето здраве и настроение!

Споделяне на тези съвети с вашите добри приятели, ще ви бъдат много благодарни!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...