Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Лекари я препоръчват: Най-добрият естествен лаксатив! Отцедете дебелото черво и излишните течности!

март15/ 2019

Медицински експерти казват, че запекът може да бъде причинен от много неща, като например липсата на движение , прекомерен стрес, някои лекарства, витамини, недостатъчно фибри и вода, както и много други неща, които могат да бъдат причина.

Но той също така може да бъде страничен ефект от някои други заболявания, като в този случай трябва да се консултирате с Вашия лекар и да се предприеме лечение на това състояние, за да решите този проблем. 

Ако сте един от многото, които имат проблеми със запека, тогава определено трябва да опитате рецепта, която ви представяме по-долу. Всеки, който е опитвал, казва, че това е най-добрият и най-ефективен (естествен) лаксатив.

Дори лекарите го предписват като лекарство, а най-хубавото е, че е много просто и лесно да се направи. Ще бъдете изненадани от резултатите. Просто следвайте лесните инструкции. Ето какво трябва да направите:

Съставки 

150 гр фурми
150 грама сушени сливи 
5 чаши вряща вода 

Подготовка и използване

Първо нарежете фурмите и сините сливи на малки парченца и ги добавете към врящата вода. След това ги гответе, докато сместа стане гъста. Трябва да получите около 20 порции (супени лъжици на ден). Тази смес е полезна за хора от всички възрасти.

Можете да я ядете, така че ще бъде добавена към сутрешната ви закуска в чаша кисело мляко, една купа на зърнена закуску, или каквото си искате. Облекчава запек в краткосрочен период от време.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...