Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Топ кардиолог разкри: Намалете кръвното само за 5 минути, без медикаменти

март15/ 2019

Има хора, които страдат от  високо кръвно налягане , което може да доведе до сърдечен удар по всяко време, ако не се лекува навреме.

Лекарите посочват много лечения, които понякога са доста скъпи за регулиране на налягането, но ако сте от онези хора, които предпочитат да го направят естествено, има традиционен китайски метод. Този ефективен метод ни дава отлични резултати за намаляване на кръвното налягане и за премахване на нивата на лошия холестерол в тялото ни.

Тази  малка техника ще ви помогне да намалите кръвното налягане напълно естествено, така че не причинява странични ефекти.

 Тя се състои от действия върху определени точки на натиск в тялото.

Натиск на точки 1 и 2

Точката на налягане 1 се намира в задната част на ухото, точката на натиск 2, се намира в центъра на ключицата.

Трябва да си представим една линия между двете точки, и трябва да я пресечем нежно с върха на пръстите, като упражняваме лек натиск в тази област. Трябва да повторите тази процедура 10 пъти от всяка страна на врата.

Натиск на точки 3 и 4

След първия метод с точките на натиск 1 и 2, трябва да намерите точката на налягане 3, която се намира половин сантиметър от меката част на ухото в посока на носа (както е показано на изображението по-долу).

Трябва да се прилага лек натиск върху тази област, с леки масажни движения в продължение на поне една минута от всяка страна на шията.

Експертите казват, че този естествен метод за понижаване на кръвното налягане , може да отключи артериални запушвания, които позволяват много по-стабилен кръвен поток.

Тези техники ще бъдат по-ефективни, ако съчетаете здравословен начин на живот.

Избягвайте сол: това е една от основните причини за високо кръвно налягане .

Трябва да изпълнявате тази техника ежедневно и можете да намалите кръвното си налягане по естествен път само за 5 минути .

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...