Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Само това не бях пробвала и изненада! Подейства! Накиснете краката си в тази смес и ще се отървете от досадните гъбички!

март15/ 2019

Медицински експерти казват, че гъбична инфекция може да засегне всяка част от тялото. Трябва да знаете, че гъбичната инфекция обикновено се развива с течение на времето, но симптомите могат да бъдат леки и твърде е невъзможно да се забележи на пръв поглед.

Гъбичките се развиват най-добре във влажни и топли условия и поради това са нашите крака най-често са засегнати от това състояние.

От този проблем могат да страдат и мъже и жени, както и гъбичките могат да повлияят на здравето ни и да създадат естетически проблем.

 По-долу ще ви покажем как да се отървете от гъбичките просто и естествено.

Ето какво трябва да направите:

Просто трябва да накиснете краката си в кисело мляко. Когато краката си сухи, ги измийте със студена вода.

Друг вариант е да смесите сода за хляб и студена вода в съотношение 1: 3. Прилага се на пръстите и се оставя за няколко минути. Можете също така да приложите тази тази смес в обувките и да ги оставите да изсъхнат на въздух. Така ще се избавите от евентуални бактерии в обувките си.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...