Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, май 22, 2019

Тези семена са средството за защита, което използвах, за да се отърва от всички натрупани мазнини в моите артерии!

март15/ 2019

Имали ли сте някога артериално запушване ? Ако вие или някой ваш познат има този проблем, съществува едно естествено решение, което се намира в собствената ви кухня!

Едно скорошно проучване показва, че семената на нара могат да предотвратят и да лекува сърдечно-съдови проблеми , които водят до сърдечни пристъпи или дори опасни операции.

Сокът от нар могат да бъдете здрави през цялата година, съдържа хранителни вещества, които са в изобилие и имат многобройни ползи за нашето сърце, както и целия ни организъм. Наровете имат многобройни ползи за цялостното здраве на нашия организъм.

Противовъзпалителни свойства
Вещества, които помагат за намаляване на кръвното налягане
Антиоксиданти

Това е така, защото сокът от нар има висока концентрация на антиоксиданти, особено полифеноли и витамин С, а дефицитът на витамин С е основната причина за всяко сърдечно-съдово заболяване.

Нарове също притежават анти-възпалителни свойства. Възпалението има много важна роля в сърдечните заболявания.

Наровете могат да ни помогнат да предотвратим сърдечните заболявания, но също така да предотвратят атеросклерозата. Само 60 мл. сок от нар всеки ден за една година може да ни помогне да се намалим атеросклерозата с до 35%. Той също така увеличава антиоксидантите в кръвта ни за до 130%.

Опитайте да включите сок от нар в ежедневната си диета.

Ползи за артрит:

Необходимо е да се подчертае, че екстракт от нар може да ни помогне срещу остеоартрит , защото инхибира ензимите, които разграждат хрущяла, което намалява обема на възпалението, което излиза от тъканта драстично.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...