Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, октомври 16, 2019

Пролетно равноденствие: най-магичният ден в годината. Ето 3 неща, които всяка жена трябва да направи в този ден за щастие и късмет.

март19/ 2019

Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В крайна сметка, веднага след него, светлината на деня започва да се увеличава.

Нашите предци придават специално значение и до днес.

Те са вярвали, че ако прекарате този ден правилно, ще привлечете благополучие и късмет за цялата година.

денят става равен на нощта и хората вярват, че тогава се сънуват пророчески сънища, тъй като това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден желания се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява енергията на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, но само на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на въодушевление и подем, време на динамика и сбъднати желания!

На 20 март ще има пролетно равноденствие. Този ден се счита и за международен ден на астрологията. Астролозите също потвърждават, че това е специален ден от годината, в който са възможни най-невероятните чудеса. Нека да видим какво трябва да се направи на този ден, за да привлечем щастието, късмета и благосъстоянието.

Избавете се от ненужното

Изчистете своето пространство за новото и удивителното. За да направите това, започнете с основно почистване. Вие добавяте ненужен боклук към вас. Да се изхвърлят в кофа за боклук е жалко. Ако те са ви ненужни дарете ги с благотворителна цел.

Мислете позитивно

Ако имате мисли или неща, които ви безпокоят, направете прост психологически ритуал. Той ще ви настрои по позитивен начин. Запишете всички проблеми и притеснения на лист хартия. След това изгорете листа и пуснете праха по вятъра. След това вземете душ. Такъв „ритуал“ има огромна сила.

Мечтайте.

Денят на пролетното равноденствие има огромна сила. И затова Вселената ще ви помогне лесно да осъзнаете най-съкровеното си желание. За това трябва да проведете друг „ритуал“. Трябва да помислите над 9 желания и да ги напишете на хартия. След това прочетете желанията на глас. След това скрийте хартията с желанията на тайно място. В рамките на една година желанията трябва да се сбъднат.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...