Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Тя е известна, пише детски книжки, но ѝ откриват рак на дебелото черво-Отказва химиотерапия, но историята има щастлив край!

март20/ 2019

Американският автор на голям брой детски книги, Една Камерън се оперира рак на дебелото черво на 6 юни, 2012 година.

По време на операцията тази лоша болест е в третия етап, а след операцията се чувства по-добре, но отказва химиотерапия.

Смята, че е един вид плацебо ефект. Не дълго след операцията, на 6 ноември 2012 г.

, резултатите от компютърна томография показват, че ракът на дебелото черво влиза в четвъртия етап и се разпространява към белите дробове.

Медицинската прогноза за нея изобщо не е положителна. 

Съпругът й умира през 2005 г. от рак на белия дроб , но тя не иска да се откаже, така че той започва да търси алтернативни лечения.

В стремежа си се среща с Ралф Кола, който се лекува от рак на кожата със сок, направен от 2,5 кг моркови .

След 17-ти ноември започва редовно да пие сок, равномерно го разпределя през целия ден. Не отива на химиотерапия, нито на лъчетерапия, и продължава да яде от време на време и нездравословна храна като сладолед. Две седмици след пиене на сок от моркови ѝ направили позитронна томография, и резултатите показват, че състоянието ѝ е непроменено.

Осем седмици след това, на 7 януари, 2013 г., компютърната томография показва, че  болестта спира разпространението си, туморите започват да се свиват, а заедно с тях и в лимфните възли.

След четири месеца от началото на лечението през март 2013 г.

ракът е все още намалява, а жлезите са връщат към нормалното. След осем месеца лечение е установено, че ракът е изчезнал.

Консумация на този сок повишава нивото на каротеноиди в кръвта, на органични пигменти, които се смята, че предотвратяват образуването на туморни клетки.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...