Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, юли 22, 2019

Той трябваше да се грижи за детето само една нощ, но това, което се случи преобърна живота им

април12/ 2019

Кайени беше много здраво, щастливо момиченце, когато се появи на света. Живее само с майка си през цялото време.

Но когато един ден е на посещение при баща си, нещо ужасно й се случва.

Родителите Кайени са разделени и бебето посещава баща си всеки втори уикенд.

Но този път всичко е различно: Майката Ейми провежда ужасяващ разговор, само след един час.

Кайени е само на 8-месечна възраст, когато баща й я грабва и разтърсва, защото малкото момиченце не спира да плаче. Докато се осъзнае, той разбива черепа й и тя получава мозъчен кръвоизлив.

Отчаяната майка е информирана, че дъщеря й е била транспортирана с хеликоптер до близката болница и че тя вече не диша.

Лекарите имат ужасна вест: Дъщеря ви завинаги ще бъде на грижите на друг човек и ще остане във вегетативно състояние:. „Докато плачех, аз се тресях от страх и нерви, помолих Бог да я спаси и да вземе мен, вместо нея. Когато дойдох до леглото й, тя беше покрита с бинтове и краката й бяха черни и сини! Баща й звънна и призна какво е направил.

„Човекът, когото обичах, първата ми любов, моят съученик и приятел, човек, когото съм познавала през целия си живот и съм споделила повече от 10 години от живота си с него, е направил това на собственото си дете. Целият ми свят се срина.“

Бащата на Кайени признал, за зверството, което извършил. Той просто “ изгубил контрол“ и е осъден на 20 години затвор. Но докато той е в затвора, майката и малката Кайени продължават битката с живота: Лекарите казват, че тя няма да оцелее през нощта и ако го направи, животът й ще бъде непълноценен, защото ще остане задълго във вегетативно състояние.

Но тогава станало чудо: Въпреки че половината от мозъка на Кайени е отстранен, момиченцето се събужда. Тя може да говори и да се движи, но дясната половина на тялото й е парализирана. Въпреки това, не е загубила си жаждата си за живот и с майка й не се отказват, въпреки нейното увреждане.

Сега Кайени е на 3 години и се радва на живота си като по-голяма. Когато видите усмивката й, няма да повярвате на това, което се е случило с това клето момиченце.

Майката на Кайени пише редовно във Facebook и информира приятелите и семейството си за напредъка на Кайени.

Най-важното нещо е, че тя се измъкна от кошмара с помощта на нейните приятели, семейство и молитвите към Бог.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...