Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Хороскоп за днес, 14 април-Ведър и успешен ден за 4 зодии

април14/ 2019

Неделята ще донесе много приятни преживявания за няколко зодии, които ще бъдат в обкръжението на близки и приятели, коиот ще им съобщят приятни новини. Ден за релакс и сполука ще бъде неделния ден за онези, които са работили усърдно през седмицата и са се съобразявали с желанията на семейството си. 

ОВЕН 
Трябва да сте наблюдателни и да размишлявате над причините, които пораждат някои събития в живота ви, които днес може да се повторят.

Ще откриете неща, върху които да работите, за да не задълбочите проблемите в живота ви.

 Отношенията с интимния партньор при мнозина от зодията са силно емоционални в двете посоки. Това е изразителна нестабилност и следва да сте внимателни. 

ТЕЛЕЦ 
Посветете от времето си на срещи и занимания, пряко свързани с вас самите, но не започвайте нови неща. Възможни са затруднения, които ще ви накарат да се замислите и разпознаете грешките си.  Вероятността да попаднете в неизгодни ситуации е много голяма, и дори вместо да достигнете до успех, да се окажете със загуби. 

БЛИЗНАЦИ 
Работата ви ще е ползотворна, ще овладявате знания и тънкости в нова сфера. Владейте по-добре емоциите си и в никакъв случай не давайте израз на обзело ви раздразнение или желание за спор. Любовна сполука. За неголяма част от представителите на зодията обаче неделя не е особено приятна. Очертават се проблеми със здравето, а при някои силно нервно напрежение. 

РАК 
Анализирайте събитията и най-вече онези, които днес могат да се повторят. Вникнете в недостатъците и грешките си, за да осъзнаете същността на проблемите, до които те водят.  При едни е плод на невъзможността за реализация на целите, други са притиснати от материални проблеми, а трета част от родените в зодията не са в добра здравословна кондиция. Стабилизирайте обществените си позиции. 

ЛЪВ 
Вникнете във важните си неща, за да имате добри резултати. Пазете се от конфликти, не се гневете и се освободете от лошите мисли. Имате шанс за успех, но и противната тенденция е засилена, тъй че много внимавайте с какво се заемате. За останалите от зодията неделя преминава в лични ангажименти, кратко пътуване и контакти с делови и интимни партньори. 

ДЕВА 
Вникнете в детайлите и се подготвяйте за промените, които бихте желали да осъществите. Използвайте даденостите си; наясно сте, че няма невъзможни неща. Нищо ве бива да ви съблазнява за промяната ù. През този ден избягвайте противоречията и наблегнете на деловите контакти. Сега е особено важно да демонстрирате точна преценка и да се ориентирате изцяло в едно от две или повече направления, които се разкриват пред вас. 

ВЕЗНИ 
Вслушвайте се в интуицията и сърцето си, те са вашите ориентири, които ще ви помогнат да изберете най-доброто за себе си. По въпросите, които ви създават напрежение и водят до стрес е добре да търсите компетентно мнение на хора, които уважавате. Навлизате в етап за разгръщане на възможностите по нов начин, който наистина ще ви зарадва с успех по набелязаните цели. 

СКОРПИОН 
Денят е подходящ за усвояване на нови знания и полезна информация. Наученото сега ще ви послужи занапред. Възможно е да останете потърпевши от нечие безхаберие, закъснения и трудно справяне със задълженията. Заетите с професионалните си всекидневни дела също не са застраховани от неприятни събития. 

СТРЕЛЕЦ 
Анализирайте недостатъците си и поправете грешките си, за да се справите с произтичащите от тях проблеми. Не позволявайте на лошите мисли да направляват поведението ви, пристъпвайте с позитивна нагласа към всичко, което очаква вниманието ви. Повечето от зодията са твърде напористи и доста нестабилни н емоционален план. 

КОЗИРОГ 
Освободете се от товара на миналото и ще получите нови сили за бъдещите си дела. Интуицията ще ви помогне да откриете решение на проблем и по-ентусиазирано ще работите върху реализацията му. Други от знака ще се насочат към личните си цели. Тук също ще е доста напрегнато. Не е изключено да нарасне напрежението във взаимоотношенията с интимния партньор. 

ВОДОЛЕЙ 
Днес са възможни закъснения и трудности от различен характер, с воля и труд ще приключите работата си според очакванията ви.  Решавате интересуващи ви въпроси, и ще проведете надеждни разговори в обществените среди, но по някои въпроси, особено в бизнеса, ще има остри разногласия и кавги. Макар и трудно, материална сполука не липсва. 

РИБИ 
Слаба организация, закъснения и липса на отговорност у други хора ще се отразяват на служебните ви и лични ангажименти през днешния ден.  Бъдете много внимателни в контактите си, за да не станете жертви на измамници. Материалният ви успех е сигурен. Ако имате точни аргументи за защита, ще успеете да убедите другата страна в невинността си. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...