Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Моят кардиолог ми помогна да изчистя артериите и излекувам високо налягане при само 4 супени лъжици дневно природна рецепта

април15/ 2019

Кръвното налягане е като термометър за здравето.  Високото кръвно налягане означава, че сърцето ти работи по-трудно да изпомпва кръв. Това е опасно, защото това може да доведе до инсулт, церебрална тромбоза или заболявания на бъбреците. Поради тази причина е много важно да се контролира кръвното налягане.

Мнозина го познавам като хилядолетие немски рецептата, който смесва три мощни съставки:

Лимон, чесън и джинджифил. 

Всяка една от тези съставки е изключително полезен за здравето, но комбинацията им върши чудеса. Имаме лимон, която е богата на витамин С. Тя също има алкален самозалепващи етикети, които регулират нивото на рН в тялото.

Старата немска рецепта за високо кръвно налягане и пречистване на артериите:

съставки:

– чесън – 4 глави 
– джинджифил – 4 см 
– лимон – 4 броя 
– вода – 2 литра

Получаване и правилна употреба:

Лимонът и джинджифилът се нарязват , бели се чесъна ислагате всички съставки в блендер. Смесете докато получите единна, течна форма.

След това изсипете тази смес в тенджерата, се загрява. След това бавно се добавя вода и я оставете да заври. След кипене се оставя да изстине, се изсипва в бутилка и се съхранява в хладилник.

Пийте една чаша от тази напитка всяка сутрин на гладно, но е препоръчително да се пие и един два часа преди лягане. С това артериите ще бъдат като нови за много кратко време, тъй като мазнината, която ви е в излишък, се стопява. Ще забележите, как се регулира кръвното налягане и се стабилизирате.

Не забравяйте да разклатите питието, преди да започнете да се наслаждавате на неговите свойства. Вашето кръвно налягане вече няма да бъде проблем. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...