Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Таро прогноза за седмицата, от 15 до 21 април: в началото на седмицата взрив от емоции! Странете от любовни триъгълници

април16/ 2019

Десетка чаши
Паж чаши
Тройка чаши

Седмицата ще започне с взрив от емоции. Ако е имало по-чувствени моменти в предходните дни, то в началото на тази седмица ще се стигне до своеобразен пик.

В това емоционално време ще имаме нужда да потърсим хармония, баланс. Да помислим за своето семейство, дом.

И как да създадем комфорт около себе си.
В средата на седмицата емоционалните разговори и послания ще ни застигат. Ще сме креативни, вдъхновени, заслушани в събитията около себе си. Възможно е да усетим любовни трепети, да пожелаем да разменим любовни послания. Комуникацията, която ще ни разчувства, тя ще е на фокус.
В край на седмицата ще имаме своите поводи за радости и почерпка, среща с приятели, забавления. Ако сме имали усещането, че нещо в нас боли от прекомерна емоция, в край на седмицата ще се чувстваме оздравели. Заради многото чаши и чувственост в тази подредба, може да има моменти, в които ще трябва да се съобразяваме и с другите. В личните взаимоотношения е добре да страним от любовни многоъгълници.

Последната карта е Десетка мечове. Много Десетки има в тази подредба. Време преломно, променящо. Дори с цената на малко болка. Явно трябва да достигнем някои низини, особено в емоционален план, за да се изтласкаме отново към щастието и да открием баланс за себе си.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...