Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Така изглеждат хора, които са спрели алкохола

април16/ 2019

Снимките, които ще видите по-долу, са невероятно отрезвяващи. Те служат не само като мотивация за мнозина да изоставят лошия навик, но и показват какво се случва с тялото на човек, който е престанал да пие алкохол.

Медиите по света обичат да показват знаменитости, които спират да пият, особено лицата им.

Но днес можете да видите вдъхновяващите снимки на обикновените хора, които са успели да се отърват от пристрастеността си и да покажат колко по-добре са започнали да изглеждат и да се чувстват.

На снимката по-долу – една от многото зашеметяващи трансформации, които демонстрират не само значителна загуба на тегло, но и забележима промяна в личността.

„На първата снимка тежах почти 300 килограма.Справях се сам с проблемите, без подкрепата на близките си. Размерът на дълга на кредитната ми карта беше около 20 000 долара. Нямах работа. След шест години ежедневно пиене, често започнах да премислям самоубийство. Днес опитвам да се справя с пристрастяването към алкохола и да работя усилено, за да получа докторска степен ”, каза този герой от фото галерията.

Ето още няколко снимки, които просто не могат да оставят никого безразличен:

И този човек във втората си снимка изглежда добре поддържан и свеж. Това означава здравословен начин на живот! Контрастът е невероятен.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...