Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Благодарение на тази подправка регулирах кръвното си и подобрих цялостното си здравословно състояние само за няколко дни

април17/ 2019

Мащерката се оказва, че е не само чудесна подправка, но и невероятно лечебно средство.

Съвременното общество е принудено да води нездравословен начин на живот, да консумира преработени и нездравословни храни, да живее в замърсена околна среда, да страда от непрестанен стрес и прекомерна работа.

Всичко това претоварва здравето ни и в последствие страдаме от доста заболявания. Въпреки това, без значение от факта, че тези заболявания обичайно се лекуват с хапчета, винаги има по-добър вариант като естественото решаване на здравословните проблеми.

Мащерката е извънредно ефективна за подобряване на общото здраве и предлага много предимства за здравето.

Тя има високо съдържание на минерали като калций, желязо и калий, и действа като антиоксидант.

Нейните лечебни свойства често се използват във фармацевтичната индустрия в продукти за лечение на множествена склероза, лупус, ревматоиден артрит и фибромиалгия.

Това полезно растение регулира кръвното налягане, лекува кашлицата и бронхита, помага в образуването на червени кръвни клетки, лекува хронична умора, астма, възпаление на гърлото, ларингит, бори се със замайване, лупус, фибромиалгия, ревматоиден артрит, множествена склероза и тироидит на Хашимото.

Редовната й употреба повишава общото здравословно състояние и осигурява положителен ефект в рамките на няколко дни.

Тази напитка ще ви помогне да използвате мощните свойства на мащерката:

Съставки:
Шепа мащерка (прясна или сушена)
1 чаша вода
мед (по желание)

Получаване:
Измийте мащерката и я поставете в купа. Сварете вода и залейте с нея мащерката. Оставете за няколко минути и след това прецедете. Бихте могли да добавите мед на вкус за подслаждане на напитката.

Употреба:
Трябва да консумирате напитката ежедневно, а ефектът ще усетите в най-скоро време!
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...