Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

Когато бях диагностицирана с рак на 56 години, сестра ми препоръча тази отвара … Спасява човешки живот!

април20/ 2019

Много пъти поставяме акцент върху значението на естествените средства, и това не е без причина. Ако получите информация и запитване, ще разберете, че много хора са излекувани чрез естествени средства и то в последните етапи на рак и други сериозни заболявания.

Химиотерапията убива и лошите, но и добрите клетките и отслабва тялото ни. Ключът към изцелението е в здравословния начин на хранене, прием на витамини и минерали, като се откажем завинаги от неестествените сокове от употреба.

Консумирайте натурални сокове от боровинки, червено цвекло, портокал и др .. Намалете приема на мазнини, сол и захар. 

Едно от най-ефективните лекарства срещу рак е и гравиола , освен че лекува рак, е успешна при лечение на тези заболявания:

Регулира кръвното налягане и кръвната захар
Помага при астма, диабет и проблеми с черния дроб
Тя стимулира циркулацията
Убива паразити в организма

Ето как можете да си приготвите чай от гравиола:
Сложете един литър вода, за да се готви и да се подготвят 15 листа гравиола и се слагат във вряща вода. След намаляване на температурата леко се варят за около половин час. След половин час,  се оставят да се охладят.

Консумирайте 3 пъти на ден по една чаша..

Забележка: Половин час преди и половин час след консумацията на гравиола, не трябва да се яде нищо. не  се консумира от бременни жени, кърмещи жени, хора, страдащи от болестта на Паркинсон или епилепсия.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...