Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Гинекологът би ви казал това, защото аптеките няма да печелят: Премахва гъбички, бактерии и миризми. Най-хубавото е, че го имате у дома!

май08/ 2019

Според последните статистически данни, специалистите казват, че много дами по света изпитват проблеми с вагинита.

В действителност, това означава, че трябва да бъдете изключително внимателни и да не пренебрегвате тези основни признаци – зачервяване, генитално изтръпване, подуване на лигавицата, стомашни болки, миризма на загнило!

Всъщност, знаете ли какво е вагинит ?

Това, което трябва да знаете за вагинита е, че той представлява дразнене на покритието на влагалището, причинено от патогенни микроорганизми или паразити. Тази инфекция влияе на около 33% от дамите в детеродна възраст.

Като се има предвид това, крайната цел е да се разбере причината за вагинит, което е от решаващо значение за вас, да сте наясно, че влагалището е дом на широк спектър от микроорганизми.

Тези домашни лекове могат да нормализират микрофлората на влагалището и да унищожат нежеланите показания на вагинит.

Преди началото на лечението, при всички случаи, това което трябва да направите, е с няколко изследвания да откриете причината на заболяването (микроскопични организми, които са го причинили).

Лечението  е изключително просто и лесно да се приложи.

Това, което трябва да направите:

Начално лечение на вагинит

Оцет

Изключително лесно е да го използвате- просто трябва да се смесят 2 супени лъжици оцет с малко ври вода. Измийте се  снего. Повтаряйте тази процедура последователно докато неприятните странични ефекти изчезнат.

Чай от лайка

Това, което трябва да направите – на първо място, трябва да загреете малко вода докато кипне и да добавите 2 супени лъжици сушени  цветове от лайка, след което да запарите в продължение на 5-10 минути. Промийте се с отварата. Предвид сериозността на заболяването, използвайте това лечение, докато микрофлората се нормализира.

Лимонов сок

Трябва да опитате с лимонов сок, защото лекува! Просто разбийте 1 супена лъжица лимонов сок в хладка вода. И направете душ с тази смес.
Нещо повече, трябва да също така да осъзнаете, че крайната цел, е да се предотвратят допълнителни вагинални замърсявания, да ядете млечни изделия, да използвате облекло от естествени платове.

Имайте предвид, че партньорът ви също трябва да отделя достатъчно внимание на собствената си чистота, особено преди полов акт, за да сведете до минимум попадането на външни микроби във влагалището.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...