Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, септември 17, 2019

Не пренебрегвайте на всяка цена: Това са първите симптоми, които показват, че черния дроб е силно повреден!

май10/ 2019

Не пренебрегвайте в никакъв случай:

Това са първите симптоми, които показват, че черния дроб е силно увреден ! Черният дроб е орган, който се нарича лаборатория организма. Извършва различни функции, от които едната прочистването от токсини.

Черният дроб е органът , който има силата да се регенерира и поради това е важно, да забележите проблеми с него, тъй като в случай на сериозни заболявания и пренебрегвани състояния, може да се стигне и до фатален край. Яжте здравословно, пийте много вода и натурални сокове.

 Това са някои от симптомите на чернодробни проблеми, които не бива да игнорирате:

Умора
Умората може да ни предупреждава за различни състояния, анемия, диабет и проблеми с черния дроб. Това е така, защото поради проблеми с черния дроб се стига до натрупване на токсини в организма.

Кожни промени
Зачервяване, тъмни петна, пожълтяване на кожата могат да посочат потенциалните проблеми с черния дроб. Не пренебрегвайте или малки промени в кожата. Също така, че е възможно да усетите сърбеж.

Коремни болки
Тежка болка в корема може да означава проблем с черния дроб. Трябва да знаете, че честата употреба на болкоуспокояващи и някои други видове хапчета, може да увредят бъбреците и черния дроб.

Гадене и повръщане
Поради влошаване на функцията на черния дроб , това води до натрупване на токсини, проявява с гадене и повръщане.

Метеоризъм
Подуването на корема може да се разглежда като симптом на проблеми с черния дроб .

Синини
Поради затруднена функция на черния дроб, е възможно, да имате синини по тялото, дори когато знаете, че не сте се ударили никъде.

Промени в урината
Потъмняване на урината и други промени, силна миризма могат да посочат проблеми с бъбреците и черния дроб.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...