Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

И Мариана Векилска се тунингова – харесва ли ви новата ѝ визия? (Снимка):

май21/ 2019

Чаровната брюнетка Мариана Векилска винаги е блестяла с естествена красота, независимо от килограмите. Но ето че и тя стана подвластна на новата мода с тунинговането и естетичната хирургия.

Оказа се, че бившата водеща си идва в България от Брюксел само, за да се разкрасява. 

И резултатите са видими – Векилска е значително променена визуално

. Дамата, която навърши 45 години, е с видимо свежа и опъната кожа. Очевидно е, че тя разчита на ботокс за постигане на този ефект. Това потвърждава и снимка, която бившата телевизионерка публикува в мрежата.

Мариана Векилска се тунингова

Векилска благодари на д-р Анелия Здравкова, която работи в една от най-известните клиники по естетична дерматология в столицата. От снимката е видно още, че Векилска очевидно е пипнала и устните си – друг е въпросът, че нейните си бяха добре оформени. Те видимо изглеждат по-плътни и подпухнали. Въпреки, че световни лекари обявиха края на ерата на силиконовите устни, Мариана Векилска очевидно не се интересува от тази тенденция и е наляла хиалурон не само в бръчките, но и в устните си.

Това е само част от промените по визията на Мариана – тя отново успя да свали излишните килограми и да си върне старите мерки, а сега си е направила и подмладяващи лицето процедури. Дали е свързано с нова връзка – още не е ясно.

В края на миналата година Векилска взе решението да напусне бТВ, за да започне работа в Брюксел. Тя остави 13-годишния си син в България. Но заяви, че от следващата учебна година той ще се премести при нея. Вероятно преместването му ще се отложи, тъй като майка му все още не е установила в Брюксел, пише .

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...