Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Този дързък детайл от облеклото на Кейт предизвика неочакван фурор – на вас харесва ли ви? (Снимки)

май23/ 2019

Каквото и да направи тя, задължително попада в центъра на медийното внимание. Откакто се омъжи за принц Уилям, Кейт Мидълтън се превърна в еталон за елегантност и пример за подражание.

Смело съчетание и понякога бунтарски прояви срещу строгия етикет са нейна запазена марка, но каквото и да прави, Кейт определено може да ни дава уроци по стил.

Свикнали сме да я виждаме в безупречно облекло навсякъде, но понякога и херцогинята си има своите модни „изцепки“.

За поредната такава стилистите обявиха дрехите, които Мидълтън бе избрала за Chelsea Garden Show, което се провежда в Лондон. На изложението тя представи градината „Обратно към природата“, създадена с нейна помощ и вдъхновена от собственото ѝ детство. А за да я подкрепят и да видят творението й, пристигнаха не само нейният съпруг и децата й, но и самата кралица.

Кейт Мидълтън градина

Не е ясно дали херцогинята е участвала само с идеи в създаването на приказното кътче, или лично се е поизцапала с малко кал и пръст.

кецовете на Кейт

бели кецове

Но е факт, че онзи ден привлече погледите ни именно с… калните си бели кецове . Мидълтън избра доста небрежен, но същевременно елегантен тоалет за един от дните на изложението. И без никаква изненада, той се превърна в истински хит. 

Кейт Мидълтън по кецове

Бяла риза на цветя с перфорации, кафяв панталон с широки крачоли и висока талия, и бели, платнени кецове. Последните са на марката Superga и струват 65 долара. А интересът към тях очаквано се повиши многократно, след като ги видяхме на фините крака на херцогинята.

Кейт тоалет

С този свободен тоалет Кейт се катереше по дървени стълби и обикаляше из треви и храсти. И както написа Vogue всички бляскави рокли и елегантни обувки на висок ток останаха на заден план пред перфектния аутфит за пролетта и лятото, който Мидълтън демонстрира.  

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...