Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

12 минути сутрин всеки ден и като се претеглих бях загубила 7 кг, а колко тонизирана и енергична се чувствах не е истина (видео)

май23/ 2019

Сега ще ви разкрием един много лесен набор от упражнения , които хем ще ви помогне да отслабнете , хем ще подобре здравето, ще внесе тонус и енергия във вас и ще се чувствате много добре

 

Какво е необходимо за спокойно събуждане през уикенда? 

Ще ви разкрием една тайна, която ще ви помогне да се концентрирате и да се отдалечите от грижите за следващия ден. А това е йогата ! Тези упражнения ще ви помогнат да се настроите по правилния начин, да се активизирате и тонизирате, да изчистите ума, и най-важното е, че такова обучение може да се направи дори от начинаещи. А „няма време“ и „твърде много работа“ са просто празни извинения. Не повече от 15 минути на ден  ви трябват, всеки може да ги заделите…

Утринна йога

Ние вярваме, че винаги е хубаво да започнете деня с нещо полезно, затова ви каним да отворите този ден с релаксираща и тонизираща йога.

 Да опитаме?

 

Утринна йога

Утрешната йога практика е една от най-добрите техники за релаксация. Йогата помага за облекчаване на напрежението в мускулите, ставите и между другото има подмладяващ ефект. Това се дължи на положителния й ефект върху вътрешните органи, тя започва да синхронизира работата на цялото ви тяло за в бъдеще.

Ставайте 20 минути по-рано, развесели се и правете упражнения – това е нещото, което ще те накара да се чувстваш здрав и силен всеки ден.

Утринна йога

За да постигнете истинска хармония и пречистване, опитайте се да изпиете чаша топла вода с лимон и джинджифил  преди сутрешната тренировка . Докато изучавате, тези компоненти ще събудят храносмилателната система, ще повишат апетита ви и ще подсилят имунната ви система.

Упражняване по този начин у дома, не забравяйте за основния принцип на йогата: необходимо е да се вземат предвид ограниченията на вашето тяло . Ако някоя от асаните създава трудности, то е невъзможно да се извърши при преразпределението на неговите възможности.

 

Но като цяло тези сутрешни комплекси са много прости и достъпни. Опитайте го и вие със сигурност ще обичате такава гладка и бърза уикенд йога. Весела сутрин!

Е, да започнем? Избрали сме за вас 5-те най-добри видео обучения, които ще заобичате от първото движение. Чаша ободряващо кафе ще бъде още по-вкусна след такъв отличен набор от упражнения, ние обещаваме!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тази проста тренировка е предназначена за тези, които не са намерили силата да станат от леглото. В допълнение, първото упражнение – истински подарък, защото за да го изпълни, дори и очите не трябва да си отваряте.
Тази мека и гладка тренировка е подходяща за хора с абсолютно различни умения. Чудесен начин да събудите мускулите и ставите, да изчистите ума си и да балансирате емоционалното си състояние. Насладете се на изкуството на сутрешната йога и ще имате хубав ден.
„Сутрешната йога е много по-добра от изтощителната тренировка във фитнеса“, казва усмихнатият инструктор Тим. Гледайте видеоклипове, практикувайте асани и се уверете от собствения си опит! Този набор от прости упражнения помага за подобряване на гъвкавостта и разтягането, силата и баланса. И то само за 10 минути.
Адриен Мишлер предлага да прекарат малко повече време в сутрешната йога – 40 минути. Но това ще помогне да се постигне баланс, да се освободи от стреса и да коригирате тялото по продуктивен начин. Инструкторът по йога е убеден, че дори един начинаещ ще овладее такива прости пози. Опитайте без съмнение!
Жасмин Стенли – момиче, което унищожава стереотипите. Нейният сутрешен комплекс ще оцените като започнете да отслабвате; професионалисти и начинаещи. Започнете деня си по такъв скучен начин и ще разберете, че тялото ви е създадено за йога!

 

Нека такива товари не плашат сънливия ви организъм. Тази сутрешна йога за начинаещи не само може най-накрая да се събуди, но и да предизвика необуздан прилив на сила и енергия. Само 15-20 минути на ден ще ви заредят с положителен снаряд и ще ви тласнат към нови невероятни постижения.

сутрин йога видео за начинаещи

 

Практикувайте ежедневно сутришни упражнения и скоро ще забележите колко бързо ще започнат да ви се отдават новите пози. Само няколко седмици – и ще станете  гъвкави, силни и уверени!

 Не забравяйте да кажете на приятелите си в социалните мрежи.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...