Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Ето и коя е най- красивата абитуриентка тази година (снимка)

май23/ 2019

Дебора Георгиева от френската езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ събра хиляди положителни гласове и лайкове с изкусителната си визия. В Инстаграм тя е следвана от над 17 000 души, което е рекорд за страната ни за момиче на нейната възраст, което не е от светските среди.

Дебора пази в мистерия личния си живот и не разкрива дали си има приятел, но постоянно е обградена от ухажори, които я „атакуват“ на живо и в интернет пространството.

Голямата страст на абитуриентката е модата – тя вече има няколко фотосесии и това е една от сферите, в които иска да се развива професионално след завършването си.

Самата тя казва, че обича не само да бъде снимана, но и самата тя да снима, така че се изявява отлично и във фотографията.

В средата на този месец зрелостничката временно изоставя модната сцена и фотостудиото и заляга над учебниците като за последно. Красавицата ходи на уроци и се готви за кандидатстудентските изпити. Между учебниците тя намира време да ходи на фитнес или да тренира вкъщи, защото вярва, че хубостта не е само природна даденост, но и трябва да се полагат усилия за нея.

За успеха в живота Дебора не разчита само на това, с което я е дарила природата. Смята, че за да е щастлив, човек трябва да приема нови предизвикателства, да постига целите си с труд, да бъде отдаден и полезен за хората около себе си.

Изпращането й във френската гимназия е преди седмица, като тогава залага на къса рокля, с която събира погледите на съучениците си. За бала си е избрала семпла рокля с камъни „Сваровски“.

Абитуриентката блесна през есента на миналата година, когато с бляскаво парти отпразнува 18-ия си рожден ден в пловдивско заведение. На личния си празник тя заложи на тъмносиня рокля, закупена от италиански бутик и покрита с хиляди бляскави кристали, с което затвърди мнението, че модата е една от най-големите й страсти. Стилист на елегантната й визия била нейната майка, на която често се доверява за подобни събития.

 

Източник: Glas.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...