Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

Най-страхотният шопинг-трик: Ето как да премерите дънки или панталон, без да ги обувате – 4 проверени метода

юни08/ 2019

Случвало ли ви се е да харесате дънки или панталон в магазина, но поради някаква причина да не можете да ги премерите? Например пред пробните има цяла опашка, а вие разполагате само с 5 минути време. Освен това, както всички знаем, различните производители на дрехи имат различни понятия за размер и 27-ми номер от една марка се равняват на 28-ми от друга, примерно.

Е, днес сме ви приготвили няколко чудесни трика точно за тази ситуация!

За да се върнете у дома, без да сте разочаровани от новата си покупка, има няколко начина да премерите перфектните дънки или панталони, без да ги обувате .

мерене на дънки

1.  Обвийте колана на закопчаните дънки около врата си.

 Ако краищата се събират или доближават почти един до друг, това е вашият размер. Този трик работи, защото обиколката на врата обикновено е равна на половината обиколка на талията.

мерене на дънки без обличане

2.  Сгънете ръката си в лакътя и свийте юмрук. Лакътят с юмрука трябва да се побира свободно в отвора на дънките. Ако носите дънки с висока талия, в този случай, ръката не трябва да се побира изцяло в отвора.

трикове при покупка на панталон

3. Опрете колана на панталоните от едната страна в средата на корема. Ако размерът е точен, коланът трябва да покрива разстоянието от средата на корема до средата на гърба.

мерене на дънки

4.  Изборът на подходяща дължина е много важен, защото твърде дългите дънки могат да бъдат подгънати, но с късите нищо не може да се направи. Можете да проверите дължината по следния начин: обърнете ги с отвора надолу и вземете по един крачол във всяка ръка. Вдигнете ръцете настрани и нагоре, успоредно на пода, на една линия. Дължината ще бъде перфектна, ако средата на панталоните се падне под брадичката ви, при нивото на шията.

трик за мерене на дрехи

С тези прости трикове можете да съкратите времето за пазаруване и да изберете перфектните дънки.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...