Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Гастроентеролог предложи как да се спасите от една от най-зловредните бактерии в стомаха, устойчива на киселинната среда

юни09/ 2019

Когато нашето тяло е атакувано от бактерии и вируси , нашият имунитет започва да работи усърдно, но понякога той не може да се справи без допълнително помощ. И тогава започват реалните здравословни проблеми!

Нашето тяло винаги ще се опитва да се бори с бактериите, но понякога трябва да помогнем на тялото ни да се справи с предстоящата заплаха!

Днес ще говорим с вас за стомашните проблеми и как да се справяте с тях, стимулирайки имунната система.

Най-популярната бактерия в стомаха е Helikobacter Pilori, тя е в състояние да оцелее в киселинната среда на стомаха. Това причинява сериозни здравословни проблеми.

Днес ще ви кажем рецепта за естествено средство за защита, която ще ви помогне да се отървете от тази бактерия веднъж завинаги!

Ето лек за отстраняване на бактерията Helikobakter Pilori

Съставки:

Китка броколи
Чаша преварена вода
Щипка морска сол

Получаване:

Първата стъпка е да измиете броколите и да се уверите, че сме премахнали всички възможни замърсявания.

Сега го поставете в смесителя, добавете малко вода и смелете. След това добавете останалата част от течността и солта, разбъркайте добре, докато стане гладка смес.

Ако коктейлът е твърде течен, използвайте по-малко вода и обратно, ако е по-гъст, повече вода.

Приложение:

Трябва да вземете този коктейл прясно приготвен, така че, веднъж приготвен, трябва да го използвате веднага, това гарантира, че абсорбирате всички хранителни вещества на лекарството.

Тази напитка трябва да се приема всяка сутрин и вечер в продължение на 30 дни, важно е да не пропускате нито един ден, тъй като тя ще покаже на тялото ви, че има всичко необходимо, за да премахне тези опасни бактерии.

Ако искате, можете да добавите чаша чай джинджифил, както и всяка друга храна през деня.

Преди употреба, се консултирайте с лекар!

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...