Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, ноември 12, 2019

Първи снимки на Димитър, изнасилвал в продължение на години 8-годишната си дъщеря

юни12/ 2019

30-годишният българин Димитър Д. беше арестуван в Берлин за системно изнасилване на 8-годишната си дъщеря.

До ареста се стигнало, след като малката Лена (името е променено), разказвала на своя приятелка в училище за това какво правел баща ѝ с нея и попитала:

„Това нормално ли е? Твоят баща така ли прави?“, съобщава „Билд“.   Приятелката на Лена я завела при майка си, която пък сигнализирала социален работник.

В продължение на два часа момичето разказвало на социалните за насилието, на което било подложено. Оказало се, че ужасът започнал преди 3 години.  

Когато момичето разказало на майка си за извращенията на бащата, тя я накрала да обещае, че ще мълчи, а тя от своя страна ще говори с него да спре.   Полицията арестувала бащата в сряда в 17 ч. По време на ареста майката се сринала психически и припаднала пред входната врата. Тя се разкрещяла: „Той обеща, че ще спре“.   Говорител на полицията обяви, че Димитър е освободен от ареста. Счита се, че няма опасност той да се опита да избяга в България.  

Семейството има по-голяма дъщеря и по-малък син от Лена. В момента те са под грижите на социалните.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...