Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, август 26, 2019

Лейди от класа: 6-те задължителни предмета в гардероба на една дама около 50-те (Снимки):

юни13/ 2019

около 50-те (Снимки):" data-essbisHoverContainer="">

Когато сме млади, не се притесняваме да експериментираме с дрехите и визията – на младия човек всичко му стои добре. При достигане на определена възраст, обаче, вече трябва да вземем предвид състоянието и особеностите на фигурата. Не всички дрехи, които сме носили преди 10-20 години, ще ни стоят така добре след 50-те. Има няколко елемента, които са задължителни за гардероба на една зряла дама .

Днес ще поговорим за тях – задължителните елементи в гардероба на жената над 50 :

Тъмни свободни дънки

Тъмните дънки са несъмнено задължителна част от гардероба на всяка жена, още повече, че те перфектно се вписват в този на зрелите жени. Дънките са гъвкави и подходящи за създаване на разнообразие от стилове. Към избора им трябва до подходите с отговорност и мисъл. Когато намерите перфектната кройка за себе си, няма да можете да представите себе си без тях.

гардероба над 50-те

Скъсени (изрязани) панталони

Този модел панталони прави фигурата по-стройна. В тях ще се почувствате невероятно стилно. Те могат да бъдат комбинирани по различни начини, както с тениски, така и с блузи. Ако сте малко над 40 – това не е причина да избирате само тъмни едноцветни дрехи. Изрязаните панталони са много по-интересни, когато ги изберете в необичайно ярък цвят.

 

дрехи за дами над 50

Пола тип молив

Този стил е идеален за всички жени. Кадифената пола е истинско спасение за пълните дами. Ако имате малко допълнително тегло, тя напълно ще скрие всички недостатъци. Идеалната дължина за жени над 50 години е до коляното или малко по-ниско. Обувки за полата може да изберете от почти всякакъв модел. С нея можете да носите всичко, с изключение на кецове.

елегантна възрастна жена

Плетена жилетка (кардиган)

В хладно време това е нещо изключително необходимо. Жилетката крие много недостатъци на фигурите, като пълните в горната част ръце и пълните бедра. Изберете по-дълъг модел за визуално изтегляне на силуета. Не носете овърсайз, драги зрели дами, той рядко се вписва добре във визията, защото я прави торбеста.

 

зряла дама с жилетка

Топ

Може да звучи странно, но топът е друго задължително нещо. Не го носете открито. Изглежда добре под яке или жилетка. Можете да изберете плътен топ с пристягащ ефект. Тази опция ще направи вашата фигура много по-елегантна.

стройна възрастна дама

Рокли

В роклята можете да се чувствате нежни и женствени. За жени 50+ има няколко от най-подходящи стилове – по тялото, рокля с прихлупване и вталена. Моделите без ръкави изглеждат добре в комбинация с жилетка или сако.

 

раирана рокля

Елегантна дама в рокля

Подготвихме и допълнителни съвети за специалните дами над 50:

1. Избирайте само вашия размер. Не бива да се опитвате да изглеждате по-млади или по-слаби, като за целта подбирате дрехи с размер, по-голям или по-малък. Това няма да направи вашата фигура по-добра.

 

модни съвети за зрели жени

2. Не се спирайте на тъмни цветове. Ако сте пресекли 50-годишната граница, това не означава, че дрехите ви трябва да са само неутрални на цвят. Добавете един ярък елемент към ежедневната си визия. Това ще е достатъчно, за да съживи образа.

3. Идеалната дължина на поли и рокли – до коляното. Тя напълно скрива пълнотата на бедрата и прави силуета издължен и по-елегантен.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...