Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Жената на Андрей разкри за коварната болест, която имала

юни17/ 2019

Емануела Толева, жената на продуцента и тв водещ Андрей Арнаудов, призна за ужасен здравословен проблем, който едва не я погубил, когато била тийнейджърка.

Бившата манекенка участва в предаването „Черешката на тортата“, където разказа пред своите гости за този нелек епизод от своя живот.

Емануела призна, че осем години е страдала от хранително разстройство. Когато била тийнейджър бившата манекенка и спортистка спряла да се храни, а проблемът се предал и на нейната близначка Доротея.

„Спрях да приемам храна, спрях и да я задържам в себе си”, обясни брюнетката, а споменът за това видимо я разстрои.

Въпреки всичко двете успели да преодолеят това и лека-полека отново започнали да се хранят.

Днес и двете се наслаждават на всяка хапка.

Емануела много обича да готви и посреща мъжа си вечер с няколко вида салати и манджи. Тя залага на здравословните продукти като кълнове и зелении, а част от подправките, които използва, държи в тайна.

Емануела е убедена, че проблемите в семейството и липсата на обич и разбирателство са причината младите момичета да стават анорексички. Затова тя се отдала изцяло на задълженията си като майка. Нейният първи син Васил, който носи името на дядо си, стана на една годинка.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...