Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Чупливи нокти, безсъние, обилен косопад – причината е една, а решението – 1 лъжица на празен стомах:

юни17/ 2019

Често пъти не подозираме за съществуването на даден здравословен проблем, дори признаците да са пред очите ни. 

Преди да започнем с тази статия, бихме искали да ви зададем няколко прости въпроса:

Имате ли проблеми със съня?
Имате ли чупливи нокти?
Страдате ли от косопад?

Дами и господа, ако сте отговорили с ДА на горните въпроси, най-вероятно имате нарушение във функцията на надбъбречната жлеза . Знаете ли какво е надбъбречната жлеза ? Тя е жлеза с вътрешна секреция, която се намира в горната част на всеки от нашите бъбреци. Според експерти, нейната функция е да произвежда много хормони, включително адреналин и стероиди.

Тези хормони помагат за регулиране на метаболизма , имунната система, нашето кръвно налягане и помагат на организма да се справи със стреса. Както виждате, всяка дисфункция в надбъбречната жлеза може да предизвика много здравословни проблеми. Но не е нужно да се притеснявате, защото съществува бързо и просто средство, което може да помогне на надбъбречната жлеза да заработи с максимална ефективност.

надбъбречна жлеза

Забележка: това домашно лекарство е много просто и лесно за приготвяне. Просто трябва да следвате прости инструкции. Ето какво трябва да направите:

Ще са ви необходими следните съставки:

200 грама орехи

100 грама сушени магданозни листа

200 грама естествен мед

100 грама настърган пресен корен от джинджифил

200 грама стафиди

Приготвяне:

Първо нарежете орехите и листата магданоз заедно (най-добре в блендер). Добавете нарязаните ситно стафиди, меда и настъргания джинджифил. Яжте 2 супени лъжици от сместа сутрин на празен стомах.

Как да го използвате:

Експертите казват, че трябва да приемате това лекарство 2 или 3 пъти седмично, за да възстановите баланса на тялото си, и ще започнете да забелязвате, че през нощта спите много по-добре, а косата и ноктите ви ще бъдат много по-здрави и лъскави. Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и не забравяйте да я споделите с приятелите и семейството си. 

Бъдете здрави!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...