Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, октомври 16, 2019

Без комплекси – 4 холивудски богини, които имат ужасна кожа и са О.К. с това (Снимки):

юли10/ 2019

Свикнали сме да мислим, че знаменитостите са перфектни във всяко отношение – в крайна сметка за тях се грижат куп визажисти и фитнес-инструктори. Само че се оказва, че когато става въпрос за природни дадености, това съвсем не е така.

Холивудските красавици, които ще ви представим днес, сами признават, че имат проблемна кожа . Те, обаче, изобщо не се притесняват от този факт, а го споделят с феновете си и очевидно не са го превърнали в комплекс.

 Ето кои са звездите с проблемна кожа :

Камерън Диас

В своята книга чаровната Камерън Диас споделя за упоритата борба с акнето, която е започнала в пубертета и е продължила над 10 години. „Имах ужасна, наистина ужасна кожа. Беше ми неудобно дори да излизам от нас в някои от най-лошите си дни. Наистина се чувствах зле.”

Кейти Пери

Кейти Пери

Макар към днешна дата синеоката певица да е рекламно лице на един от най-големите американски брандове за грим, Cover Girl, тя все още се бори с проблемната си кожа. В интервю за Elle Australia Кейти споделя, че всеки ден слага големи количества грим, за да прикрие белезите си по лицето.

Риана

Риана

Риана не е страдала от акне, но това съвсем не означава, че кожата й е перфектна. На страниците на Cosmopolitan UK споделя, че като всяка жена, и тя има своите „лоши дни“. Рецептата за справяне с недостатъците е намерила в големите количества вода, а ако положението е много зле – слага ярко червило,защото „отвлича вниманието от дребните несъвършенства“.

Кийра Найтли

Кийра Найтли

Оказва се, че тази английска роза страда от неравномерен тен и пигментация. „Аз отдавна съм осъзнала факта, че имам лоша кожа“, казва тя пред Vogue Australia. „Ако използвате лицето си, за да продавате нещо, тогава няма начин да не сте наясно с недостатъците си, защото хората ви ги казват в лицето, при това грубо.“

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...