Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, октомври 16, 2019

Беше я страх, че той ще се откаже веднага от нея, като разбере за болестта ѝ, но ето какво се случи

юли11/ 2019

Кейли Моътс от Аризона е родена с MRKH-синдров – рядко заболяване, при което детето се ражда без влагалище, матка и шийка на матката. Неотдавна красавицата решила да започне дарителска кампания, за да се оперира и така да може да прави секс с приятеля си, съобщава New York Post.

Приятелят на Кейли Роби Лимър твърди, че липсата на секс не е пречка в отношенията им, но той също е решен да помага на приятелката си в събирането на необходимата сума – общо 15 хиляди долара. Кейли разказва, че се запознала с приятеля си в колежа и в началото не се престрашавала да му разкаже за проблемите си.

„Трябваше ми месец, за да се реша да му разкажа от какво боледувам. В началото той наистина беше леко смутен, но все пак реши, че ще ме подкрепя и каза, че е влюбен в мен, независимо от проблемите ми“, разказва Кейли. Сега младото момиче се надява да събере колкото се може по-бързо парите, за да може да бъде с приятеля си като истинска жена.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...