Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Нина: Лицето ми блести, заради уринотерапията-Подобри ми се зрението и се чувствам по-добре от всякога!

юли14/ 2019

Бихте ли пили собствената си урина, ако знаете, че ще ви се оправи здравето и ще изглеждате по-красива? 

Нина Кокал, йога инструктор разкрива защо уринотерапията е евтин природен лек за подмладяване и решаване на много здравословни проблеми.

– След операцията за корекция на зрението ми, имах голяма сухота на очите. Когато научих за уринотерапията, мислех, че няма да бъда в състояние да направя такова нещо. Въпреки това, когато за първи път вкусих сутрешната урина, разбрах, че изобщо няма неприятен вкус и мирис – казва Нина.

Урината я пиех на глъдки, и с нея  си плакнах очите .

След една седмица ми се подобри състоянието на лигавицата, очите вече не ме боляха, а по-късно и вида ми се оправи. Като инструктор по йога, на моите ученици постоянно им повтарям, че протеините от урината ми обтегнаха лицето, нещо като естествен лифтинг – споделя  Нина.

Когато става въпрос за кожата, тя препоръчва изплакване с урината, докато техниката чрез маска се използва за подмладяване. 

– изплакването с урина предотвратява загубата на коса , докато за по гъста коса се препоръчва маска с урина. Уринотерапияата е отличено естествено лекарство за болки в очите, лош вид като цяло, запушен нос и синуси, за изтощение или проблеми с обриви и различни екземи, за изтръпване или болки в ставите.

Тя казва, че урината е стерилна и има антисептично действие.

– Черният дроб първо пречиства кръвта и всички токсични вещества отиват в жлъчката, а след това чрез маркучи в дебелото черво. Когато пречисти кръвта  чрез черния дроб, отива в бъбреците. 

Бъбреците отстраняват излишната вода, както и елементи от кръвта, като по този начин се създава урината. Ето защо, тя е пълна с жизненоважни вещества.

Когато трябва да се пие урината и коя струя е най-добра:

Най-полезно е сутрешната урина, и средната струя.

– Използва се само средната струя, тъй като тя  е стерилна и чиста. Първата струя пречиства пикочния мехур, а в последната е възможно да съдържа седименти. 

Не яжте половин час след като изпиете урината. Първо помиришете урината, за да свикнете с миризмата, след това малка глътка и в крайна сметка цяла чаша – обяснява Нина Кокаљ и разкрива рецепта за масаж с урина:

 

– Масаж или просто триене на тялото с варена урината повишава енергията на тялото. 

Рецептата е проста:

Вземете 400 мл урина, поставете я в купа на огъня и варете докато не изври три четвърти, или около 100 милилитра. Това е варена урина, или диуретик.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...