Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 15, 2019

Шеф Силвена Роу разкри коя е храната, която буквално изяжда раковите клетки:

юли23/ 2019

Вчера шеф Силвена Роу , която внесе нотка женственост и колорит в тазгодишното издание на “ Мастър шеф “ издаде някои свои тайни за здравословния начин на живот и здравословното хранене . Тя бе специален гост на предаването „120 минути“ по БиТиВи.

120 минути

Истината на храната е по-силно сърце, по здрав мозък, по-здрави мускули, поздрави кости, по-щастливо либидо.

Това каза пред Светослав Иванов шеф Роу.

Най-важното нещо е, че нашето ядене трябва да е базирано 75% на растителна основа, допълни тя. „Аз избягвам местни продукти, месото за мен няма качества, не казвам, че не трябва да го ядете, но за мен специално източникът на месо е много важен – че месото е чисто, от щастливо животно, не е хормонирано”. Запомнете нещо – семето на броколите, кълновете, но вие сами си ги правете, то е най-противораковото, яде раковите клетки, унищожава раковите клетки. Ако в самолета като летите хората кашлят, кихат, две лъжици от това за имунната система.

Другото нещо е матча – японският зелен чай, една малка лъжичка в една бутилка, малка лъжичка, защото е много силно, това супер антиоксидант”, каза още Силвена Роу. Чията специално е много важно да се яде, допълни chef Роу. „Понеже аз живея много зает живот, аз искам да се антиоксидизирам, защото искам моите органи да са еквивалентни на 25-годишни силен здрав човек и само така мога да се армирам … с антиоксидантни храни”. 

Силвена Роу

В България имаме такъв оптимизъм, цялата нация се разтресе с този огромен чудесен вкус, който представихме с „MasterChef”. Младата нация ме прегърнаха с отворени ръце и казаха – здравословно ядене, здравословно готвене и това ражда позитивизъм, сподели Силвена Роу. „В Кувейт работя за високи хора, ходя редовно там, правя невероятни сътворения по поръчка на един от най-големите випове там и ми е много интересно, защото Средният Изток ми е голяма страст

Моят бизнес партньор, който е един от големите шейхове, ми казваше – „Е, MasterChef, България, в Америка отиди направи” Но, когато вече има стотици хора, които ми пишат, които говорят с мен, младата генерация, аз имам вече морална облигация, няма как да се откажа, защото съм създала невероятна връзка, имам страхотна любовна афера с българската нация, с младата особено генерация. Ентусиазмът, енергията е нещо невероятно.

Силвена Роу в 120 минути

Явно хората намериха някакъв резонанс в мен, явно ме видяха като майка, поголяма сестра, надявам се като сестра, като олицетворение на нещо, което явно липсва наоколо и когато човек е реален, позитивен… моята философия е много симплистична – здравословно ядене, здравословна нация. Остаряването е неизбежно, но не е непредотвратимо”. В следващия „MasterChef” още повече ще режа, ще има гилотина, ще бъде уау, ще летим и ще ви покажем най-възхитителните кулинарни преживявания, които можете да си представите. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...